TAG: Wat heb je liever?

Laatst kwam ik een leuke tag tegen op de blog van Malou, die had ik opgeschreven op mijn to do lijstje.
Aangezien ik sinds een lange tijd al geen nieuwe tag heb gedaan, leek het mij leuk om hem vandaag maar eens in te vullen en online te zetten. 
Benieuwd naar mijn eindresultaat?
Het was een tag waarbij je simpel weg 1 van de 2 oplossingen mocht kiezen.
Iets wat best hard nadenken is.
Ik vind het altijd leuk om nieuwe tags in te vullen, vandaar dat ik hoop dat jullie mij via deze tag weer een stukje beter leren kennen.

1.       Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare zwarte snor?
Dan zou ik voor geen wenkbrauwen gaan. Een snor dat lijkt me drie keer niks. Tijdens het eten dat al het eten er in belandt. Nee doe mij maar lekker geen wenkbrauwen. Dan kan het altijd nog bijwerken met een wenkbrauw potlood toch?

2.       Hele mooie gezonde perfecte nagels hebben maar nooit meer je nagels mogen lakken of zwakke ongezonde nagels die je wel mag lakken?
Deze is best wel moeilijk eigenlijk. Juist omdat ik weet hoe belangrijk het is dat je goed je nagels verzorgd maar ook hoe leuk het is om je nagels een mooi kleurtje of nailart te geven. Ik denk dat als ik echt zou moeten kiezen dat ik dan ga gezonde en perfecte nagels. Die heb ik dan wel nu niet maar als ik 1 van de 2 moest kiezen, ja dan kies ik daar voor.

3.       Lang haar tot je voeten of gemilimeterd haar?
Lang haar tot je voeten. Die is niet zo moeilijk, want ik heb nog nooit langer haar gehad tot op mijn schouders. En dan tot je voeten, oke het is wel wat overdreven maar aan de andere kant als je het vast in een knot doet dan zit het al niet meer tot je voeten toch?

4.       Voor eeuwig met een smokey eye rondlopen of voor eeuwig geen oogmake-up meer gebruiken?
Bij deze zou ik gaan voor eeuwig geen oogmake-up meer gebruiken. Juist omdat de smokey eye voor mij iets te donker is en ik het niet zo bij mij vindt staan. En ik vind het ook helemaal niet erg om een dagje zonder make up door het leven te gaan. Alleen ga ik dan het liefst niet de deur uit, dat dan weer niet..

5.       Heel erg rode wangen of een grauw gezicht zonder kleur?
Rode wangen. Beter een beetje kleur dan helemaal niet. Aangezien ik de laatste tijd heel veel rode wangen heb (geen idee waardoor) zou dit dus geen probleem zijn.

6.       Geen cosmetica meer gebruiken of alleen cosmetica gebruiken die op dieren is getest?
Dan zou ik kiezen voor geen. Ik vind dat dieren ook een leven mogen hebben en niet alleen geboren moeten worden om ergens op te testen en vervolgens weer dood te laten gaan. Nee dan kies ik voor geen cosmetica.

7.       Gelige tanden met een perfect recht gebit of scheve tanden die mooi wit zijn?
Wauw,  hoe verzinnen ze het! Maar oke, bij deze zou ik gaan voor de scheve tanden die mooi wit zijn.
Omdat je tanden ook een soort van visite plaatje van jezelf zijn. En aangezien het nog al een vies gezicht is om met iemand te praten die gele tanden heeft zou ik dan liever scheven tanden hebben.

8.       Voor 1 dag op je school/werk verschijnen met een niet draagbare look, en raar opkijken als mensen er wat van zeggen of die dag zogenaamd ziek zijn?
Ik heb dit nog niet mee gemaakt, ik zou ook niet weten wat ik zou doen. Want als het nou juist op een speciale schooldag is dan ja dan kan je die eigenlijk niet missen.. Ik denk dat ik op dat moment voor wel op school verschijnen zou kiezen. Maar over het algemeen zou ik bij deze vraag  naar het moment zelf kijken denk ik.

9.       Nooit meer nagellakremover mogen gebruiken of iedere dag je nagellak er af moeten halen?
Dan nooit meer nagellakremover mogen gebruiken. Juist omdat dit slecht voor je nagels is, want dan zou ik het er wel af pulken. Ja dan maar zonder nagellakremover.

10.    Een bodylotion gebruiken die de huid ontzettend zacht, mooi en gezond maakt maar wel ontzettend stinkt, of een bodylotion gebruiken die heel lekker ruikt maar verder niet zo veel doet voor je huid?
Dan zou ik gaan voor een bodylotion die verder niet zo veel doet met je huid. Ik zou voor geen goud stinkend door het leven willen gaan. Voor geen goud!

11.    Je haar in een kinky kleur (roze, groen) verven of grijs?
Kinky kleur. Grijs word het toch wel, maar daar zou ik dan nog even mee wachten aangezien ik nu nog maar 18 ben. En trouwens knal groen of roze is ook weer een keer wat anders, toch?

12.    Je gezicht nooit meer mogen scrubben of alleen met echte suiker- of zoutkorrels?
Dan zou ik gaan voor alleen met echte suiker- of zoutkorrels. Beter iets dan niets.
13.    Een te donkere lipliner rondom je mond of uitgelopen panda-ogen?
Ah deze is gemeen! Toch zou ik gaan voor een donkere lipliner. Ik heb net even gekeken op google naar panda ogen, maar nee doe dat maar niet.

14.    Nooit meer cosmetica kopen bij de parfumerie (Douglas, Sephora etc.) of nooit meer bij de drogist?
Nooit meerbij de drogist. Want ik koop het nu altijd bij de drogist juist omdat het daar zo lekker goedkoop is. En als ik het alleen bij een parfumerie zou kunnen kopen zou ik iets zuiniger met mijn geld moeten om gaan dus geef ik inpreciepe ook minder uit toch? Of inderdaad in een keer heel veel ja!

15.    De komende 1,5 jaar geen make-up meer kopen of je hele stash inleveren maar daarna direct voor 250 euro alvast wat nieuwe dingen kopen?
Hele stash inleveren en dan alles op nieuw komen. Zo is het in 1 keer netjes en heb ik weer een paar nieuwe mooie producten!

Wat vinden jullie van deze tag?
Heb jij hem ook al gedaan, zo ja laat een linkje achter dan neem ik een kijkje!

Love && Enjoy 


8 opmerkingen

 1. Erg leuke tag! Ik kan alleen nooit kiezen :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze tag is echt leuk! Grappig om je antwoorden te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk artikel!

  Liefs,
  http://abouteverythingxoxo.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tag! Ik zou denk ik ook een kinky kleur kiezen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk om te lezen. Sommige keuzes zijn wel moeilijk om te maken haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind deze tag zo leuk om te lezen! Ik heb hem vroeger al eens gedaan, maar misschien doe ik hem nog wel een keertje ;)

  BeantwoordenVerwijderen