Lifestyle | De leukste 'wil je met met trouwen' en ook als het niet goed gaat

Internet staat er vol mee; de leukste en mooiste huwelijks filmpjes worden er gedeeld.
Wekelijks kom ik wel het een en het ander tegen op Facebook en kan ik genieten van hoe een andere hun liefde ten huwelijk vraagt.
En dan heb ik het niet over de standaard 'de man gaat op de knieën en vraagt de vrouw ten huwelijk'.
Nee, ik heb het over de grootste, mooiste plekken en de apartste manier waarop dit gebeurt.
Voorheen dacht ik dat het vooral in het buitenland gebeurde, maar niks is minder waar..
Ik denk dat het jullie niet ontgaan is.
Afgelopen zaterdag is er in Ijsselstein een hoogwerker door het dak gevallen die bij een huwelijksaanzoek de man zou gaan helpen bij het ja woord vragen van zijn vrouw. Tot zo ver ik ooit dit soort dingen heb gehoord, was dit meestal vanuit het buitenland dat dit soort absurde dingen gebeurde. Maar het kan dus ook hier in Nederland blijkbaar. 

De hoogwerker kantelde 
Het was namelijk de bedoeling dat hij dit als verrassing zou gaan doen vanuit de hoogwerker. Het was het plan dat de man door middel van de hoogwerker in de achtertuin terecht zou komen, maar dat ging dus niet helemaal als gepland. 
De hoogwerker kantelde en belande in het dak van de achterburen. De wagen kantelde na de eerst val zo scheef dat de banden van de grond kwamen en hij door een andere geparkeerde auto staande werd gehouden. Vervolgens viel de hoogwerker nog een keer en maakte hij een nog groter gat in het dak. Er zijn geen gewonde gevallen, maar de politie heeft wel 3 huizen ontruimt. 

En het echtpaar? Die zijn naar Parijs gegaan, maar wel vervroegd terug gekomen omdat ze er niet van konden genieten. En dit nieuws met foto ging de hele wereld over..

De dansende prins op de zwarte dansvloer
Op Lindanieuws.nl kwam ik vorige week een filmpje tegen van een bruidegom die even een geweldige openingsdans neerzetten voor de bruid. Zo'n dans waar je bijna niet anders kan dan hem afkijken en hopen dat jouw dit ook ooit gaat overkomen. Want wie wil dit nou niet, een prachtige choreografie speciaal voor jou gemaakt?


Een lekker filmpje om bij weg te dromen zou ik maar zeggen. Want zo kan het dus precies het tegen overgetelde zijn van een aanzoek die mislukt.

En weetje? Stiekem hoop ik dat het stel uit Ijsselstein ondanks toch een prachtige bruiloft gaan krijgen, want het ja woord is ondanks alle omstandigheden toch gegeven. Dus dat verdienen ze. 

Wat vind jij van dit mislukte aanzoek?


1 opmerking

  1. Ik leef denk ik onder een steen, want ik heb dit helemaal niet meegekregen. Maar wat heftig zeg! Ik hoop dat ze inderdaad een mooie bruiloft zullen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen