Lifestyle | Nieuwe rubriek: Vraag maar raak, Fleur zoekt het uit!

Iedereen zit wel eens met een vraag. Simpele vragen of juist nutteloze vragen die uit het niets komen opborrelen. Vragen waar jij best wel een antwoord op zou willen weten of er gewoon nieuwsgierig naar bent maar waar je het antwoord niet op weet te vinden. Komt dat nou eens mooi uit! Ik ga namelijk wél proberen op jouw vraag een antwoord te vinden in deze nieuwe rubriek! Dus; vraag maar raak, ik zoek het uit! Benieuwd?


Waarom is de lucht blauw? Waarom horen wij muziek? Waarom zijn de gangbare tijdschriften vierkant/rechthoekig en niet rond? Hoe kan het dat wij woorden lezen door symbolen die letters heten en samen een woord vormen, waarom beschouwen wij dit als woorden en weten we wat er staat? Wat is dé truc om een goede Chicklit te schrijven? Dit soort en nog honderden (misschien zelfs wel duizenden vragen) kun en mag je stellen in deze rubriek. Want jij geeft met jouw vraag mij de uitdaging!

Waarom ik het mezelf moeilijk maak? Nou het is vrij simpel; ik ben een aardig nieuwsgierig persoon en kan daarom ook dagen met één vraag rond lopen en weet hoe irritant het is als je er geen antwoord op weet te vinden. Daarom wil ik mijn journalistieke skills in de strijd gaan gooien om deze vragen wél op te lossen. Niet alleen door het internet naar de waarheid af te struinen maar ook met personen die er mee te maken hebben contact te leggen en mijn journalistieke skills uit te breiden. Dus eigenlijk, als jullie mij een boeiende en leuke vraag stellen, helpen jullie mij aan een nieuwe uitdaging én kan ik mezelf weer verbeteren door deze uitdaging aan te gaan!

Dus, het is eigenlijk vrij simpel; paas jouw grootste leukste en misschien wel bijzonderste vraag waar je altijd al een antwoord op zou willen horen! Alle vragen komen aan de beurt en ik ga er dan mee aan de slag om er een zinnig antwoord op te vinden.  Met andere woorden: DAAG MIJ UIT!

Op welke vraag zou jij altijd al eens een antwoord op willen horen?

1 opmerking

  1. Oh shit man, ik zat laatst met echt zo'n vraag en nu kom ik er gewoon niet meer op! :( Zodra ik het weet, kom ik meteen naar jou toe :)
    Liefs, Susan

    BeantwoordenVerwijderen