Lifestyle | Waarom je zeker even LINDA.tv

Sinds kort heb ik na school of werk (of stiekem ook wel eens tijdens) een nieuwe verslaving. Een verslaving genaamd: LINDA.tv. Sinds 26 oktober heeft LINDA naast haar magazines en LINDA nieuws nu ook een video platform. En ik ben fan! Waarom? Dat vertel ik je in dit blogje!
Waar ik voorheen youtube doorsturende na een dagje school of werk, doe ik dat nu ook maar dan op Linda.tv. Dit is namelijk een wat meer gesorteerde platform met alleen de video’s die trending zijn of die je gewoon écht niet kunt missen. En dat vind ik leuk! Want nu hoef je niet meer zo heel ver te zoeken naar dat ene filmpje waar iedereen het over had maar heb je hem eigenlijk zo gevonden.

Wat maakt Linda.TV leuk en uniek?
 Het leuke aan dit platform vind ik ook dat ze ook zelf filmpjes uploadden. Unieke LINDA.tv producties zoals ze het zelf noemen. Neem bijvoorbeeld het door scrollen van de telefoon van Linda met diepgaande interviews of de wekelijkse vlogs van Halina Reijn, lifestyle video’s en nog veel meer leuke interviews met Bn’ers. En heb je gister iets gemist en weet je zeker dat het iets speciaals was (in de zin van een uitspraak, mooi interview of een primeur)? Ook dan zit je bij LINDA.tv goed want zij zette iedere dag de items die de vorige avond op tv zijn geweest en die je volgens hun écht niet mag missen online!

(klik hier als je de video niet kunt zien)

Op naar LINDA.tv met een grote kop thee
Ik zou zeggen; zet een lekkere grote kop thee, pak je laptop, mobiel of tablet/ipad erbij, zoek de linda.tv app of site op en geniet. Scroll naar een filmpje (of kijk gewoon alle filmpjes (wedden dat het dan ‘ineens’ nacht is?)) die jij graag wilt kijken en dan is het alleen nog een kwestie van op play drukken en achterover leunen! Hoe leuk en makkelijk kan het zijn? Ik ga weer even verder kijken!


Kende jij Linda.tv al? Wat vind je er van?

1 opmerking

  1. Oeh, ik kende dit nog niet! Ik vind de artikelen van de LINDA altijd heel informatief, leuk en inspirerend. Net een andere toon dan andere tijdschriften. Ik denk dat ik de filmpjes dus ook wel kan waarderen. Ik ga zeker een keer een kijkje nemen. Morgen bij 't ontbijt misschien? Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen