Theezakjes vraag | Als jij een glazenbol had, wat zou je daar graag in willen zien?

Het is donderdag en dat betekend dat ik weer een nieuwe theezakjes vraag heb klaar staan. Deze week heb ik een vraag uitgekozen waar ik eigenlijk onbewust toch mee bezig ben. want; als jij een glazenbol had, wat zou je daar graag in willen zien?


Ondanks dat ik natuurlijk geen glazenbol heb ben ik wel steeds meer bezig met wat er zich nu en straks afspeelt. Helemaal nu ik stage loop en dus nog meer bezig ben met wat ik kan, wat ik nog wil en moet leren. Want hoewel het feit dat ik veel dingen leuk en interessant vind in zijn voordeel zou moeten zijn, voelt dit voor mij niet of dit in zijn voordeel werkt. Want ik weet daardoor niet goed wat ik wil.

Het klinkt misschien allemaal een beetje acacadabra, maar het komt er op neer dat ik, als ik een glazenbol zou hebben, graag zou willen zien waar ik eindig qua werk. Of ik nog door ben gegaan na deze opleiding en anders; waar ik een baan heb kunnen vinden en nog belangrijker als wat. Want simpelweg omdat ik best veel leuk vind en ik niet het idee heb dat ik ergens ontzettend in uitblink (niet dat ik overal heel goed in ben, integendeel juist), weet ik niet wat ik nou écht leuk vind en de rest van mijn leven zou willen doen. Want bewijze van spreken vind ik de ene maand de montage kant leuk maar vind ik de andere maand de productie/ontwerp kant weer leuker en interessanter. Maar ja, wat wil ik dan uiteindelijk gaan doen? Bij deze: Als iemand ooit die glazenbol bij mij voor zou kunnen houden; graag!


Als jij een glazenbol had, wat zou je daar graag in willen zien?

2 opmerkingen

  1. Ik zou graag willen weten hoe ik er over een jaar (ofzo?) voor sta met mijn bedrijf. Daar ben ik zo ontzettend benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen