Lifestyle | Netflix tip: In Your Eyes

In Rome was het, rond een uurtje of 10 zal het geweest zijn dat ik spontaan de film In Your Eyes via Netflix besloot te gaan kijken. Lang leve de wifi en Netflix! Normaal gesproken schrijf ik niet zo snel een blogje over een film maar deze keer dus wel! Benieuwd waarom In Your Eyes wel een blogje waard is?


Ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n film kijker. Geef mij maar gewoon een serie met een aflevering van drie kwartier want daarna is mijn geduld en concentratie toch wel weer op. Toch had ik die avond zin in een film. En omdat ik In Your Eyes al een paar voorbij had zien schieten, besloot ik hem gewoon aan te zetten. Onder het mom van; ‘Een half uurtje en dan morgen de rest’.

Na in een deuk te hebben gelegen om bepaalde scenes, de tranen van mijn wangen hebben geveegd en 65 zuchten van Merel die niet snapte dat ik zo in een deuk kon liggen om een film was de film alweer klaar. En wel; anderhalf uur later. Dit was precies de juiste film op de juiste plek op het juiste moment. Alles klopte want ik had nog net geen pijn in mijn lachspieren.

Welk verhaal verteld In Your Eyes
Deze film verteld je het verhaal van Rebecca. Ze heeft altijd al iets bijzonders gevoelt maar is daar nooit achteraan gegaan. Wanneer ex gevangene Dylan aan zijn ‘nieuwe leven ‘ wilt beginnen komen ze op een spontane manier ergens achter. Iets dat hun verbind en wat mij aan het lachen heeft gemaakt. Of nou ja, eigenlijk dat nog niet zo zeer, maar wel de dingen die daardoor gebeuren. Meer ga ik niet vertellen, want dan vertel ik straks het hele verhaal en dan kun je hem net zo goed overslaan op Netflix.. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Zet hem gewoon aan
In Your Eyes moet je zeker kijken als even ‘gewoon’ zin hebt in een film. Het is een film waarvan je weet dat het onmogelijk is, maar waarvan je ook graag wilt weten wie de bedenker is geweest. Want wie bedenkt nou zo iets als dat wat er in deze film gebeurt?! – Ja, ik geef geen spoilers weg, die bekijken in de trailer hier beneden – of niet. Ik heb serieus hardop gelachen en Merel heeft me dan ook een flink aantal keren voor gek uitgemaakt. Maar het was gewoon ontzettend grappig en goed gespeeld en ja; dan kan ik er echt helemaal stuk om gaan. Met andere woorden; zet hem gewoon aan, want het is écht de moeite waard. Gewoon op een brakke (zon) dag, omdat het kan en het mag.


Heb jij In Your Eyes al gezien?
Zo ja, wat vond je er van?
Zo nee, lijkt het je wat?

2 opmerkingen

  1. Klinkt goed! Ik ben bijna klaar met mijn serie, daarna deze maar eens kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh deze komt zeker op mijn to-watch list! Lijkt perfect voor een lui dagje.

    BeantwoordenVerwijderen