Theezakjes vraag | Wat is de laatste film die je hebt gezien?

YAY! Wat gaat het snel he? Vandaag heb ik alweer de derde ‘De theezakjes vraag luidt’ voor jullie klaar staan. Deze keer is hoef je denk ik iets minder door te denken als de vorige vragen, maar dat maakt hem niet minder leuk. Want ik ben namelijk heel benieuwd wat de laatste film is die jij hebt gezien! Ik vertel je in ieder geval welke film ik voor het laatste heb gezien. Doe je mee?


Misschien kun je het wel raden, want vorige week was er een film op tv (ik ben niet zo’n film kijker, vandaar dat het alweer meer dan een week geleden is dat ik een film heb gezien) waar ik twee dagen daarvoor al over tweette; Hachi!

Als ik het goed heb keek ik deze film vorig jaar met kerst voor het eerst. Nou en dat heb ik (maar ook de rest) geweten hoor; we zaten met zijn alle een potje te janken op de bank. En dan zou je denken dat het alleen maar door zo’n ‘stomme’ hond komt. Nou, echt afgelopen week zat ik op het randje om wéér in tranen uit te barsten om die ‘stomme’ hond.

Nee, echt; Ik hou van Hachi. Het is toch bijzonder dat zo’n band met een hond je zo kan raken? En dan te bedenken dat het nog echt is gebeurt ook. Ik denk dat dit ook gewoon komt omdat Hachi precies doet wat je hoopt dat ie doet. Je hoopt dat hij op dat ene moment achter zijn baasje aan komt, je hoopt dat hij op dat moment een super schattige kop trekt of vrolijk en uitdagend om zijn baasje gaat heen dansen. Natuurlijk, het is logisch want het is tenslotte een film en in een film komt altijd ALLES op het juiste moment. Maar bij Hachi lijkt het moment nog even niet iets juister (ook al is dit zeer waarschijnlijk geen woord) te zijn. JA I LOVE THIS MOVIE!

Hier voor de liefhebbers of de nieuwsgierige aagjes de trailer:


Nu is het jouw beurt; wat is de laatste film die jij hebt gezien?


2 opmerkingen

  1. Inderdaad een vraag waarbij je minder hoeft na te denken ;) Mijn laatste film was de nieuwe Maze Runner in de bioscoop! Verder kijk ik veel series :p
    Liefs, Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. pfoei de laatste film die ik heb gezien was geloof ik Ja, ik wil!

    BeantwoordenVerwijderen