Theezakjes vraag | Wat is jouw favoriete snoep?

Het is donderdag en dat betekend hoogste tijd voor weer een nieuwe theezakjes vraag! Dit is trouwens alweer nummer acht(!), wie had dat ooit gedacht! Deze week luidt de vraag; Wat is je favoriete snoep? Ik denk dat ieder kind jaloers wordt op het feit dat ik gewoon over mijn favoriete snoep mag gaan schrijven! Laat alleen ik nou net niet een grote snoepkous zijn dus is kijken wat ik er van bak! Lees je mee?Laat ik even beginnen met vertellen dat ik (en eigenlijk de rest van mijn familie ook) nooit een echte snoeperd ben geweest. Ik kan me nog wel een grote bak/ton, hoe je het ook wilt noemen, wel herinneren waar we één of twee keer per dag een snoepje uit pikte. Maar echte snoeperds in de zin van continue vragen om een snoepje (al is dat denk ik nu, in deze tijd, al een stuk minder) zijn wij nooit geweest. Of tenminste; ik kan het me niet herinneren, misschien was ik het wel maar heb ik da gedeelte verdrongen, dat kan natuurlijk ook. Al weet ik me vrij veel van mijn jeugd te herinneren dus zal ik wel in de buurt zitten.

Maar, ondanks dat ik niet heel veel snoep at en nu eigenlijk ook niet zoveel eet heb ik wel mijn favoriete. Wij hebben namelijk in de keuken een pot staan waar altijd wel een dropje, een zuurtje of iets anders kleins in zit. En ik denk dat ik dan ook wel twee dingen tot mijn favoriete snoep kan benoemen. Een van de die dingen past in dat potje dat in de keuken staat en de andere is gewoon lekker voor een keer in de zoveel tijd tussendoor. Ik heb het over de Engelse drop en een lekker chocolaatje. Gewoon een Milky Way of een Mars is een dikke prima. Dit waren de eerste twee dingen die bij mij opkwamen toen ik deze vraag las, dus dat zal dan ook wel het juiste antwoord voor mij zijn. Niet heel ingewikkeld dus en nu weetje, als je een keer iets goeds wilt doen en iets lekkers mee wilt nemen; een zakje Engelse drop en een Mars of een Milky Way doen het altijd goed!


Wat is jouw favoriete snoep?

1 opmerking

  1. Wat een leuke rubriek! Die vragen op de theezakjes zijn echt briljant. Ik lees ze ook altijd. Creëert altijd leuk momentje met collega's tussen de werkzaamheden door :-)

    BeantwoordenVerwijderen