Food | Kant en klare smoothie pakketten van de AH

Sinds kort hebben wij een smoothiemaker in de keuken staan. En hoewel ik het helemaal niet leuk vind om in de keuken te staan (iets met geen geduld hebben en twee linkeren handen als het om de keuken gaat), ga ik het vandaag toch hebben over de kant en klare smoothies van de Albert Heijn. Benieuwd?


Hoewel ik fruit ontzettend lekker vind, eet ik het simpelweg gewoon te weinig. En ondanks dat we nu een smoothiemaker in huis hebben en die het meeste werk zou moeten doen, ben ik nog steeds te lui om er eentje te gaan maken. Tot mijn moeder met de ‘kant en klare’ smoothie pakketten aankwam.

Wat een uitvinding
Voor luie kook mensen, like me, is zo’n smoothie maker (blender) echt een uitvinding! Het is namelijk alleen nog een kwestie van alles in de blender stoppen, het blenderen en het in een glas gieten. Klaar is kees; een kind kan de was doen! Niks meer eerst een combinatie moeten bedenken en het groente of fruit schoonmaken en in stukjes moeten snijden; nee, gewoon erin dumpen en klaar is kees!


Keuzes, keuzes en nog veel meer keuzes
Uiteraard heb je, net zoals je ze zelf zou klaar maken, ook nog keuzes wat betreft de ingredienten voor de smoothie. Inmiddels heb ik twee verschillende smaken geprobeerd; eentje die hier op de foto staat en de andere was met rode druiven, ananas en baby boerenkool. Allebei waren ze gif groen maar wel ontzettend lekker. Deze twee smaken kun je hier vinden. 


Je zou trouwens denken bij de smoothie op de foto’s met die groene drab dat het heel erg naar groente zou smaken. Logisch want zo ziet het er ook uit. Maar ik kan je uit je droom helpen want dat is dus absoluut niet zo! Door de sinaasappelsap die er door heen zit en de kiwi proeft het (gelukkig) juist meer ‘vriendelijk’ en dus lekker!

Dus; ben je nu net zo onhandig in de keuken als ik óf wil je een keer iets anders proberen? Dan zou ik héél hard naar de Albert Heijn rennen want dan kan ik je deze smoothies heel erg aanraden!


Drink jij wel eens een smoothie?

5 opmerkingen

 1. Wij hebben thuis geen blender (helaas!) en om dat met de staafmixer te doen is ook zo'n karwei... Maar het lijkt me wel super lekker. Handig met die pakketjes van de appie, maar ik denk dat ik ze liever zelf zou maken. Ik houd juist wel van wat experimenteren met gerechten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik drink het bijna nooit, terwijl ik zelfs ook een blender heb staan. Binnenkort maar weer eens gaan gebruiken dus dank voor de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vanmorgen nog! Ik doe altijd een banaan, jus orange, yoghurt en bevroren fruit. Yum!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Laatst nog in mijn handen gehad. Maar twijfelde of ik het mee ging nemen.

  BeantwoordenVerwijderen