Lifestyle | 6 artikelen die je écht niet mag missen #2

Met regelmaat lees ik blogs. Of beter gezegd; ik begin de dag de laatste weken met het lezen van blogs. Blogs die ik al een tijdje volg en blogs die ik random ergens tegen kom. En de leukste sla ik op. Niet in de daarvoor bestemde lijsten die je kunt maken in Bloglovin, nee rommelig in mijn mail. En omdat vorige het artikel waarin ik 6 artikelen uitlichtte die je echt niet mocht missen zo goed ontvangen werd, doe ik het vandaag gewoon weer. Dus nieuwsgierig naar welke artikelen je écht niet kunt overslaan?

Femke – Negativiteit is ook normaal
Begin afgelopen maand schreef Femke een blog over dat negativiteit ook normaal is. Normaal wordt er alleen gesproken over positiviteit omdat we lijken te vinden dat alles altijd maar positief moet zijn. Maar als we eerlijk in ons hart gaan kijken; dat slaat natuurlijk nergens op. Mooi artikel van Femke! 

Het was een ding op Social media de aflevering van Spuiten en Slikken waarin Tim Hofman in India is en in beeld brengt hoe ze daar op grote schaal geld verdienen aan kinderprostitutie. Sandra schreef een boeiend artikel waarin ze nog even heel hard duidelijk maakt waarom je deze aflevering echt even moet kijken. En zo is het precies! Het is zo bizar hoe dat daar allemaal maar kan en hoe ze daar met de meisjes en vrouwen om gaan.. 

Iets wat ik zelf nog best moeilijk vind maar waar Maaike mij op een andere manier naar liet kijken is fan zijn van je eigen blog. Waarom dit zo belangrijk is en hoe dit doet zonder arwagaan; daar helpt Maaike je mee. Zeker de moeite waard!

Linkedin; het wordt bijna een verplichting om een account aan te maken. Het is een soort open CV waar gewoon ‘iedereen’ kan bekijken. Iets met wie je bent en wat je doet. De een vind het verschrikkelijk en de ander kan niet meer zonder. Ik zit er een beetje tussen in. Ik zie er steeds meer de leukheid van in, maar vraag me ook af of het wel écht zo werkt. Gelukkig was daar Melle en verteld zij de juiste tips om het nog leuker te maken en het ook écht te waarderen. 

Sommige bloggers dromen er van en de andere wordt het zo maar waar. Hoewel ik er niet perse van droom bewonder ik wel de bloggers die het wel is gelukt om écht van de blog te kunnen leven. Laatst deelde Rosanne hoe haar dit is gelukt en omdat ik haar best wel bewonder vind ik dat ik dit artikel zeker even met jullie moet delen. Juist omdat Rosanne bewijst dat het niet allemaal zo van de een op de andere dag kan en dat het écht wel heel hard werken is!

Laatst kwam ik op de blog van Anna terrecht door een titel die mij trok. Ze ging in het artikel in op de vraag hoe en of haar blog een toekomst heeft. Want iedereen merkt en ziet het; de blogwereld veranderd. Dit artikel zette mij aan het denken maakte dat ik er een artikel over schreef. En daarom wil ik graag dit artikel van Anna met jullie delen.  

Hoewel ik nog veel meer artikelen met jullie zou kunnen delen, houd ik het voor deze keer even bij deze 6 must read artikelen. Maar dat betekend dat ik dit wel vaker ga doen; so stay tuned!Welk artikel van welke blogger is bij jou blijven hangen in de afgelopen tijd?

2 opmerkingen

  1. Leuk artikel, ik ga de andere artikels die je hebt vermeld ook even bekijken!! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe kan ik dit artikel gemist hebben. Superleuk en ik sta er ook nog in vermeld. Wat een heer. HOERA HOERA! :) <3 xxx

    BeantwoordenVerwijderen