Personal | Wist je al dat...?

De tags, de persoonlijke artikeltjes en de pictures of my life artikelen die brengen de lezers altijd weer een stukje dichterbij degene die achter de blog zit.
De persoonlijke artikeltjes vallen dan ook altijd goed in de smaak.
Vandaar dat ik jullie vandaag 10 dingen ga vertellen die jullie mischien nog niet wisten..
Lezen jullie mee?


Vandaag gaan we weer even lekker persoonlijk 'lullen'.
Net zoals je tijdens een middagje met vriendinnen doet.
Dit doe ik vandaag ook alleeen dan krijg ik niet gelijk antwoord terug.
Vandaag praat ik tegen jullie, mijn lezers/volgers bezoekers die dit lezen.
Ik heb 10 feitjes voor jullie op een rijtje gezet, mischien dat je ze al wist of juist nog niet en leer je mij weer een stukje beter kennen.
Enjoy!

Wist je al dat;
1. Ik trots ben op mijn lengte, ook al ben ik nog vrij kort? Ik ben nu 1.60, sta al 2 jaar stil en er komt ook niets meer bij. Waarom ik hier trots op ben? Ik heb hier 5 jaar lang iedere dag groeihormoon voor moeten prikken, als ik dat niet had gedaan was ik maar 1.52 geworden.

2. Ik al zo'n 6/7 jaar dans? Dit is iets waar mensen van op kijken omdat ze dat niet verwachten. Ik ben helemaal niet zo'n persoon die altijd in de spotlights staat, graag in het midden staat en dat soort dingen. Helemaal niet zelfs, het liefst sta ik ergens achter een deur en ben ik ontzichtbaar. Toch sta ik ieder jaar weer mijn dansje te doen voor weet niet hoeveel man en dan dit jaar ook nog HEMA de musical voor meer dan 1000 man. Ja dat is iets wat mensen niet van mij verwachten.

3. Ik het hele jaar naar de laatste maand van het jaar kan uitkijken? December is een maand met zo veel leuke dingen; sinterklaas ( ookal doen wij er vrij weinig aan ), kerst en oud en nieuw! Ik kan er geen genoeg van krijgen. En natuurlijk ook weer het glazenhuis van 3FM, de kerstliedjes en de verlichting. Ja laat December maar komen!

4. Ik sinds vorige week in 50 tinten grijs begonnen ben en bijna niet te stoppen ben? Ik was al eerder begonnen maar toen kwam ik er niet door heen, geen idee waarom. Nu ik weer een ingeving kreeg ben ik overnieuw begonnen en kan ik bijna niet stoppen om verder te lezen. Ik snap nu waarom iedereen het zo'n geweldige serie vind. Wauw!

5. Ik nog niet weet wat ik wil worden. Ja dat klinkt raar want ik ben inderdaad met een opleiding begonnen vorig jaar. Nu zit ik dus in mijn 2de jaar en moet nog iets minder dan een half jaar. Dan hoop ik mijn diploma voor Pedagogisch werker te mogen ontvangen. Maar wat ik daarna wil doen? Ik heb geen idee. Het liefst zou ik dan even weg willen uit Nederland. Ik heb het met vriendinnen over Australie, het is een hele mooie droom maar of die ook daadwerkelijk dan gaat uitkomen? Ik zou het niet weten, helpen jullie duimen?

6. Ik iets minder ben gaan bloggen? Ja mischien hadden jullie het wel door, maar sinds afgelopen week blog ik geen 7 dagen per week meer. Ik vind dat ik mezelf even iets meer rust moet geven. Ondanks dat ik het heel leuk vind om te doen geeft het toch nog wel een druk dat er nog een artikeltje moet komen. Daar worden de artikeltjes niet beter van en ik word er ook niet vrolijker van. Daarbij komt ook nog dat ik volgende week een examen moet inleveren en ik daar ook nog wel even aandacht in moet steken, niet omdat ik het niet doe maar omdat ik het idee heb dat ik het te weinig doe. Ik blog nu dus geen zeven dagen per week meer maar 3 of 4 dagen. Standaard dagen heb ik niet, ik wil het wel om de dag doen maar omdat het 7 dagen zijn is het de ene week 3 en de andere week 4.

7. Ik best een rommelkont ben? Mijn bureau die kan ik de ene dag nog zo netjes opruimen terwijl hij de volgende keer alweer vol ligt met papiertjes, oorbellen, flesjes, nagellakjes en ga zo maar door. Het is echt heel erg. Want dan heb ik mijn kamer eindelijk weer een beetje netjes en dan kan ik bewijze van spreken de volgende dag weer op nieuw beginnen. En weetje? Het is zo makkelijk, even die oorbellen daar leggen om hem straks op te ruimen.. Inderdaad en dan vergeet je dat en vervolgens liggen er 3 dagen later allemaal weer dingen om heen. Ondanks is het wel zo dat ik het wel altijd weet te vinden, ondanks te troep.

8. Ik zit te twijfelen over een ipad mini of een gewone ipad? Ja ik wil een ipad voor mijzelf.
We hebben er al eentje maar daar doet de rest van mijn gezin ook dingen mee. Aangezien mijn laptop steeds trager word en ik op mijn mobiel en ipod een beetje scheef typ aangezien ik gewoon niet goed kan typen daarop wil ik een ipad. Maar nu zit ik dus te twijfelen tussen een ipad mini of een ipad 2 gewoon..
Wat zouden jullie mij adviseren?

9. Ik mijn hele kamer heb vol hangen met to do blaadjes? Oh het is echt verschikkelijk op dit moment. Mijn geheugen lijkt wel een giga zeef.  Als ik iets niet opschrijf dan kun je er op wachten dat ik dat gene vergeet.
Echt of het nou door de stress die school met zich mee brengt of gewoon omdat mijn geheugen het niet meer doet ligt, ik zou het niet weten.. Blub ik ben een vis.

10. Dat ik eigenlijk nog veel meer boeiende feitjes in mijn hoofd had maar die dus ben vergeten op te schrijven waardoor ik het nu gewoon niet meer weet? Ik had zo veel leuk feitjes voor dit artikeltje bedacht, zo leuk. En nu ben ik de helft gewoon vergeten.. Waar is het 'Vind ik NIET leuk' knopje?

Dit waren de 10 feitjes die ik wilde vertellen, of nouja dus niet allemaal wilde vertellen omdat ik de helft alweer vergeten ben.
Toch hoop ik dat jullie het leuk vinden om te lezen en mischien dat ik het over een tijdje nog een keertje zou kunnen doen?

Wat vind je van deze blogpost?
Vaker doen of niet?
En zou ik een ipad mini of een gewone ipad 2 kopen?

Love && Enjoy 

5 opmerkingen

 1. Ik hou ook altijd zo van kerst, vooral ook de kerstcollecties overal ahah, je hebt nice haar btw

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen, random facts! Ik wil ook graag een Ipad, lijkt me super handig zo'n dingetje :) Verder is December ook echt m'n favoriete maand vol gezelligheid en sfeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke facts!
  Haha dat met de december maand herken ik^^
  Oeee iPad mini<3 hebben!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat tof dat je al zo lang danst! Feitjes over iemand lezen is leuk, zo komen we nog meer achter de persoon van een blog achter.

  BeantwoordenVerwijderen