Fotografie | De mooie herfstkleuren


Fotografie, het spelen met een camera is één van de dingen die ik ook heel leuk vind om te doen. Dit brengt mij tot momenten waarop ik spontaan iets besluit te gaan doen, zo’n moment was afgelopen week; ik besloot van het mooie herfst zonnetje gebruik te gaan maken en ben het natuurgebied in de buurt in gegaan om een aantal foto’s te maken. Vandaag wil ik jullie dan ook de mooiste van deze ‘sessie’ laten zien, benieuwd?

Zo maar, ineens was daar het plan; de zon scheen en waarom zou ik deze kans laten liggen? Ik ken inmiddels het weer in Nederland goed genoeg en voor je het weet zie je de zon een hele week niet. Dus, hopsakee, daar stapte ik met mijn camera en twee lenzen op de fiets en reed ik naar een mooi natuurgebied vlak bij mijn huis. Hoewel ik minder ‘mooie’ momenten zag dan ik had gehoopt, zaten er toch nog wel een paar mooie foto’s tussen.

Ik besefte me, tijdens het schieten, ook wel weer dat je onwijs veel kan met de zon in combinatie met fotografie. Je kan juist de zon gebruiken voor het mooie licht, maar ook voor een lichtvolle achtergrond of door juist de schaduwkant vast te leggen. En als je dit dan weer combineert met de mooie herfstkleuren, volgens mij kan dan iedereen mooie foto’s maken! 


Sommige zijn toch wel bijna Pinterest waardig hé?

Welke is jouw favoriet?

4 opmerkingen

  1. Gaaf he? Spelen met het zonlicht tijdens het fotograferen? Ik vind dat altijd zo tof om te doen! Wat een prachtige foto's komen er voorbij. Mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige foto's, wat een mooi licht! De twee na laatste vind ik het mooist!

    BeantwoordenVerwijderen