Lifestyle | The Bodyguard de musical + Meet and Greet

Afgelopen donderdag was het eindelijk zo ver; ik ging naar de bodyguard! Maar naast kaartjes op de eerste rang hadden we ook een meet en Greet met Romy en Dave. Al benieuwd wat ik van deze bijzondere avond vond? Ik vertel het je!

Toen ik voor de eerste keer de trailer van deze musical zag wist ik één ding zeker; daar wilde ik heen! Gelukkig deelde ik deze gedachten met een collega en besloten we kaartjes te bestellen. En omdat zij Optimel punten spaart kregen we er ook een Meet and Greet bij!

Meet and Greet
Eenmaal aangekomen in de lounge waar de meet and Greet plaatsvond hoefde we maar heel even te wachten tot Romy en Dave kwamen. Om de beurt mochten we op de foto en even een praatje maken. Helaas had ik niet mijn goede camera mee en had de camera waarmee we de foto’s maakte niet zijn beste dag. Al met al toch een leuke ervaring en helemaal als ze daarna nog de sterren van de hemel zingen!


The Bodyguard de musical
Anderhalf uur na de meet en Greet kon het echte feest beginnen; de musical! Waar ik vaag wist dat het verhaal ging over een ster en een bodyguard (dúh), had ik er eigenlijk geen grote verwachtingen bij..


Tót de show begon.. Halleluja! Ik kan niets anders zeggen dat ik echt genoten heb. Het was één groot feest. De zang, de dansers, het verhaal; wat stak het allemaal goed in elkaar zeg! En wat was het leuk! Én dan ook écht leuk. Ik heb scene’s met een grote glimlach gekeken. Gewoon de humor, de muziek en het spel; geweldige combinatie! Oh en echt hoor, wat heeft Romy een stem! Om heel hard U tegen te zeggen, wauw! En ook petje af voor de kindercast. De fun en de energie die het ‘zoontje’ van Rachel gaf, echt geweldig!

Ja, ik heb een hele leuke en fijn avond gehad in het Beatrix Theater. Dus als je nog twijfelt; nergens voor nodig de musical is de moeite waard!

Ben jij al naar The Bodyguard geweest? Zo ja, wat vond je er van? Zo nee, lijkt het je wat?

2 opmerkingen

  1. Oooooh ik ben jaloers.... ik wil er ook heen !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah dit klinkt zo tof! Ik vind het zo jammer dat het zo prijzig is want ik houd echt van theater en ik word al helemaal nieuwsgierig als ik dit soort artikels lees of als ik dan een promotiestukje ervan op tv zie! En whaaah dan heb je ook nog eens een meet&greet, hoe tof!

    BeantwoordenVerwijderen