Personal | 2015 was het jaar dat..

Ja, hoi! Het is woensdag 30 december 2015 en dat betekend dat we morgen avond knallend en feestend het mooie 2015 afsluiten en 2016 inluiden. Hoogste tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. Lees je mee?Als ik heel eerlijk moet zijn kan ik je vertellen dat het best wel wat moeite kostte om dit artikel in elkaar te zetten. Niet omdat het een stom jaar was (juist het tegenovergestelde) maar meer omdat het allemaal zo snel is gegaan. Hoewel ik een paar mooie hoogtepunten heb gehad, ben ik meer dan de helft aan mooie dingen alweer vergeten.. Gelukkig heb ik na, even heel goed graven, toch aardig wat leuke en mooie hoogtepunten op een rijtje kunnen zetten!

2015 was het jaar dat…

> School mij een heleboel nieuwe ervaringen liet op doen
Waar ik voorheen al gek was op tijdschriften, weet ik nu hoe een tijdschrift gemaakt word en hebben we er eentje zelf gemaakt. Daarnaast hebben we dit jaar ook een eigen reclame bedacht, uitgewerkt, gefilmd én gemonteerd.  En hebben we vier keer een eigen radioprogramma gemaakt en gepresenteerd. En ik blijf me toch bij ieder project weer verbazen hoe groot de media is en hoeveel kanten je allemaal op kan. Heel tof maar ook best wel bizar om deze ‘ver van mijn bed show’ dingen nu eens zelf mee te maken!

> Waarin ik voor het eerst alleen op vakantie ging 
Waar de meeste ‘tieners/jong volwassene’ al rond hun 16/18de voor het eerst op vakantie naar het buitenland zonder ouders gaan, ging ik dat dit jaar pas voor het eerst. Niet omdat ik daarvoor het niet durfde, maar meer omdat het dit jaar zo uit kwam. En weetje? Ik vond het een geslaagde vakantie! Op naar de volgende!

> Dat ik mijn groeihormoon écht afsloot
Afgelopen oktober sloot ik de groeihormoon periode af. Het was namelijk 5 jaar geleden dat ik gestopt was met prikken en dat hield in dat ik nog één keer een dagje naar Rotterdam moest. Wat trouwens een half dagje werd omdat het infuus roet in het eten gooide door het te begeven. Het was vreemd om voor de allerlaatste keer daar naar binnen te lopen, maar het voelt ook wel weer ontzettend goed om dit hoofdstuk nu écht te hebben afgesloten.

> Heerlijke muziek met zich mee bracht
Persoonlijk vind ik dat 2015 echt een toppunt wat betreft nieuwe geweldige artiesten, liedjes, video clips en natuurlijk ontzettend sterke albums is geweest. Van Ed Sheeran met Dark, tot het geweldige album van Avicii en natuurlijk niet vergeten koningin Adele die even een come back maakte. En dan zijn er naast deze geweldige artiesten nog zo’n 597 nummers die ik nog niet met jullie gedeeld heb maar ook zeker een mooie rol hebben gespeeld in 2015! En waar jullie zeker te weten in 2016 nog wel wat over gaan lezen op La Bella Fleur!

> Waarin ik langzaam maar zeker óók verslaafd werd aan series
Waar ik voorheen altijd netjes om acht uur klaar zat voor Goede Tijden, begint die drang langzaam maar zeker weg te trekken en begin Netflix dit over te nemen. In tweeduizendenvijftien maakte namelijk kennis met Pretty Little Liars. Waar de hele wereld de serie al jaren kende en inmiddels wisten wie A was, begon ik vóór de zomer vakantie aan deze serie, had ik de nodige slapeloze nachten en weet ik nu sinds een paar weken ook wie A is. Inmiddels ben ik sinds een paar maanden ook begonnen aan de Vampire Diaries en krijg ik ineens ook liefde voor fantasie series… Tja, wat Netflix wel allemaal niet aangebracht heeft in 2015 is eigenlijk niet te filmen. Wie had dat ooit gedacht, Fleur en fantasie series?

> Spontaan weer boeken begon te lezen en mezelf hardop afvroeg waarom ik dat zo lang niet had gedaan
Ik denk dat 2015 zeker wel het jaar is waarin ik, voor mijn doen dan, aardig wat boeken heb gelezen. En eigenlijk, als ik zo door mijn ‘gelezen boeken’ lijstje scroll, toch best wel heel veel verschillende soorten boeken. Als ik van al die boeken de beste twee moet kiezen zijn dat denk ik wel ‘Het Onvoltooide Kind’ van Brenda van Osch en Sterrenhemel van Colleen Hoover. Twee totaal verschillende boeken maar beide boeken hebben zeker wel een stempel gezet en iets los gemaakt in mij. Ik ben benieuwd wat voor boeken 2016 mij gaat brengen!

En met deze boeken denk ik dat ik een mooi punt achter 2015 zet. Ik kan als conclusie zeker en met een hele grote glimlach zeggen dat dit een onwijs goed jaar was! Een jaar met eigenlijk bijna alleen maar mooie hoogtepunten en afgesloten hoofdstukken. Ik zeg; op naar 2016!

Als je één ding mocht kiezen: wat was hét hoogtepunt van 2015 voor jou?

3 opmerkingen

  1. Ik dacht dat we het gingen hebben over je haar (zie titel) hihi hoop dat 2016 nóg mooier wordt! :) X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. HHahahahahahahahahaha waauw, fail! Inderdaad zeg.. Ik heb hem denk ik half slapend geschreven! Thanks en ik hoop voor jouw ook dat het een mooi jaar word!

      Verwijderen