Theezakjes vraag | Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Woeehoee! Het is weer tijd voor een nieuwe ‘De theezakjes vraag luidt’ en tevens de eerste van 2016! Laten we de eerste van 2016 nou eens starten met een aardig diepgaande vraag. Een vraag waar je echt wel weer even diep voor moet graven voor je er een antwoord op kunt geven. Want; waar zie jij jezelf over vijf jaar?


 Het grappige is dat ik hier eigenlijk al een tijdje over na aan het denken ben. Niet perse over waar ik me over vijf jaar zie, maar meer over zijn algemeen. Want hoe en wat denk ik dat er komen gaat? Vriendinnen om mij heen zetelen zich langzaam in huisje boompje beestje stijl maar als ik naar mezelf kijk zie ik dat nog niet gebeuren.. Dus ja..

Waar zie ik mezelf over vijf jaar?
Nu kan ik heel cliché gaan zeggen dat ik dan hoop wel een huisje, boompje en wie weet ook wel al een beestje te hebben gecreëerd. Maar als ik dieper en verder dan dit cliché zinnetje ga kijken, weet ik dat nog zo goed niet hoor. Ik weet niet of ik dan inmiddels wel een vriend heb en ja, zonder gaat een kind in dat geval ook niet lukken. En dan ben ik 26, wil ik dan al een kind of ben ik dan net lekker op de rit met een wie weet wel hele leuke baan in de media? Wel hoop ik tegen die tijd al wel op mezelf te wonen. 26 of misschien zelfs wel al eerder vind ik een mooie leeftijd om het huis te verlaten. Dus pap, mam; bereid je maar vast voor!

De conclusie van dit war verhaal? Ik zie mezelf over vijf jaar in een leuk klein huisje/appartementje, voor nu nog alleen (wie weet is het inmiddels wel anders en lees ik dit dan terug en denk ik ‘Fleur waar had jij het over?!’), werkend bij een leuke bedrijf in de media en gewoon genietend van het leven. Eigenlijk net zoals ik nu doe; ik laat alles op me af komen en zie wel waar het eindigt!


Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

2 opmerkingen

  1. Prima toch om huisje boompje beestje te hebben over 5 jaar? ik vind het mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooooh zo leuk! Ik had ook al een keer een idee van: die theezakjesvragen, daar kan je ook blogjes over schrijven. Zo'n leuk idee dit. Jouw vijf-jaar-toekomst-plan ziet er echt heel erg uit zoals het mijne, eigenlijk. Ik zie mezelf dan ook in een leuk appartementje wonend (al dan niet samen of alleen), en ik hoop inderdaad dat ik dan ook wel een leuke baan heb, hihi. Maar wie weet. Eerst maar eens 2016! Liefs, Stella.

    BeantwoordenVerwijderen