Theezakjes vraag | Heb je liever een jaar geen tv of een jaar geen snacks?

Het is donderdag en dat betekend dat het de hoogste tijd is voor weer een nieuwe theezakjes vraag! De vraag van deze week luidt: heb je liever een jaar geen tv of een jaar geen snacks? Ik moet je zeggen; deze vraag is best pittig want je moet er eentje kiezen, maar welke?


Ik denk dat de hoofdvragen die je jezelf moet stellen als je deze vraag gaat beantwoorden moet zijn; Wat kun je het meeste missen? Waar hecht je de minste waarde aan? Hecht je meer waarde aan tv kijken of vind je lekkere snacks eten leuker?

Tja en als ik heel kritisch naar beide dingen ga kijken en bedenken hoe vaak ik met een van deze twee dingen bezig ben, denk ik dat ik in dit geval meer bezig met met snacken dan met tv kijken. Niet dat ik mezelf helemaal vol vreet, heel af en toe zit er wel een snack tussen, maar lang niet iedere dag. Daarnaast kijk ik, als ik thuis ben soms nog Goede tijden mee maar heb ik voor de rest niet echt de tv aan staan. Of hij staat aan omdat iemand anders kijkt en ik er toevallig naast zit, maar dat ik er echt voor ga zitten; nee dat doe ik eigenlijk nauwelijks nog. Mits er écht iets komt wat ik persé dan wil kijken. Nee, eigenlijk kijk ik dus nauwelijks nog tv, ik ben meer van de series via mijn Ipad, telefoon of laptop. Voor mij is het antwoord dus eigenlijk wel al vrij duidelijk; liever een jaar geen TV.  Toch gek want in eerste instantie, toen ik met dit blogje begon wist ik nog niet zo zeker wat mijn antwoord zou worden, maar ik geloof dat het dus toch wel erg overtuigend is!


Heb jij liever een jaar geen tv of een jaar geen snacks?

1 opmerking

  1. Ik zal gaan voor een jaar geen snacks! Ik probeer ze zelf al vaker te laten liggen, en geen tv.. Tja betekend dat ik ook niets online mag kijken? Hmmm....

    Liefs, Susan

    BeantwoordenVerwijderen