Nails | Koningsdag nagels; fel oranje gelpolish

Woensdag kleurt heel Nederland weer oranje, hangen de vlaggen uit en worden de nodige drankjes gedronken. Ook onze nagels kunnen daarbij niet ontbreken en daarom laat ik jullie vandaag een ge-wel-dig gellakje zien. Eentje die jij vast en zeker heel gaaf gaat vinden! Lees en kijk je mee?


Stiekem ben ik al jaren opzoek naar dat ene felle écht oranje lakje waarbij iedereen een zonnebril op moet zetten om niet verblind te worden. Waar ik vorig jaar dit écht oranje gewone nagellakje droeg, ga ik dit jaar een stapje verder; ik heb namelijk een bijna écht oranje gelpolish gevonden! Eentje die (helaas) nog niet écht helemaal oranje is maar wel eentje die in de buurt komt en waar je je zonnebril bij op moet zetten.


Professional Nail System 1819 fel oranje
Ook dit is weer een gelpolish van een het nieuwe merk Professional Nail System. Toen ik hem op de site zag werd ik gelijk al enthousiast; ik moest en zou dit lakje in handen krijgen en met koningsdag (en nu dus ook nog een paar dagen ervoor) dragen. En dat is gelukt!


Ik heb deze lak, net zoals de kleur van vorige week, weer met twee dunne laagjes dekkend gekregen. Het jammere aan de felle kleuren vind ik wel altijd dat hij niet overal op je nagel dekkend is. Of tenminste; bij mij lukt dat nooit helemaal. Desalniettemin vind ik het wel een ontzettend gaaf kleurtje!

Bijna écht oranje
Ja, zoals je kunt zien en zoals ik in het intro al vermelden; dit kleurtje is nog net niet écht oranje. Hij zit er een beetje tussenin. Want je zou misschien denken dat het meer de roze kant op gaat, maar als je er dan een roze lakje naast houd is dat hem nou ook niet echt.


Niet echt oranje en roze maar wel ontzettend fel én ik vind hem echt héél gaaf!
Wat zal deze kleur mooi staan als we straks weer bruine handen hebben..


Ondanks dat hij niet écht fel oranje is en niet helemaal netjes egaal dekt vind ik het wel een onwijs tof kleurtje! Helemaal als je niet vies bent van een beetje opvallende nagels!

Voor de geïnteresseerde: Ik kocht dit lakje en die van vorige week bij Mardy’s makeup shop. Dit is een webshop waar ik al een lange tijd mijn gellak bestel en die ik andere gelpolish fans echt kan aanraden!

Wat draag jij deze koningsdag op je nagels?

2 opmerkingen