Lifestyle | De mooiheid van het magazine Talkies

Tijdens het wachten op mijn collega’s op het station afgelopen week liep ik even de Ako binnen. Want stiekem vind ik word ik er heel blij van als er op een station een Ako zit. Zo ook die dag. En ik ging niet met legen handen naar buiten want ik nam de Talkies mee. Een tijdschrift waar ik stiekem al een tijdje nieuwsgierig naar was. Benieuwd wat ik er van vind en wat mij overhaalde om hem mee te nemen?


De meeste mensen kopen een tijdschrift omdat ze er nieuwsgierig naar zijn en het graag willen lezen. Ik niet, of nou ja, niet alleen maar omdat ik een tijdschrift wil lezen. Nee, ik ben namelijk gek op de mooiheid van een tijdschrift. En daarom komt het nog wel eens voor dat ik een tijdschrift koop alleen omdat ik het tijdschrift mooi vind en niet eens zo interessant vind om te lezen. Al was het bij Talkies 50/50. Want hoewel het niet op de planning stond om deze te kopen was ik er wel al een tijdje nieuwsgierig naar én deed de mooiheid van dit tijdschrift mij mijn portemonnee uit mijn tas halen en hem afrekenen.


Inmiddels heb ik een aantal artikelen gelezen en heb ik hem al een flink aantal keren doorgebladerd en kan ik je zeggen dat ik hem leuk vind! Dit is een lifestyle magazine waarin je echt terug kan zien dat het een lifestyle magazine is. Juist omdat ze het opdelen in verschillende onderwerpen. En dat vind ik leuk. En daarnaast vind ik de vormgeving heel tof én de foto’s zijn om op te eten (al denk ik niet dat het zo lekker smaakt). Zo mooi!


Ja, ik denk dat ik deze Talkies tot mijn ‘even doorbladeren en inspiratie opdoen’ magazine ga bekronen. Gewoon eentje die voor die kleine zalige momentjes naast mijn bed ligt en waar ik doorheen kan bladeren wanneer ik wil. En dan voornamelijk stiekem toch vooral voor de mooiheid!


Heb jij de Talkies al eens gelezen?


1 opmerking

  1. Jaaa, leuk! Het stuk met Anna Nooshin lijkt me heel inspirerend :). Ik moet zeggen dat ik de Talkies nog nooit gekocht heb, maar ik heb er nu al vaker goede dingen over gehoord. Best nieuwsgierig nu!

    BeantwoordenVerwijderen