Lifestyle | 6 nummers die je écht niet mag missen

In de afgelopen dagen heb ik mijn Spotify playlist weer aardig kunnen aanvullen met heerlijke nummers. Van diepgaande nummers tot nummer die de zomerfeelings heel hard hun werk laten doen. Omdat het écht lekkere nummers zijn en een muziek artikel alweer lang geleden is zet ik ze graag even op een rijtje. Benieuwd welke 6 nummers je écht niet mag missen?


Ik kan daar hele middagen mee bezig zijn; playlisten maken en mijn rommel playlist – waar toevallig alle nummers van dit artikel uit komen – aanvullen. Heerlijk om alleen maar door Spotify te struinen opzoek naar nieuwe pareltjes. Pareltjes die je wilt blijven luisteren en alleen maar bij weg wilt dromen óf niet bij stil kan blijven zitten. Wat is muziek toch heerlijk!

Jess Glynne  - Take Me home
Laten we beginnen met dit heerlijke nummer van Jess Glynne. Een perfect nummer om gewoon even naar te luisteren. De tekst, de stem van Jess Glynne en de beat maakt dit tot een prachtig maar ook heerlijk nummer. Hoewel je hier niet op los kunt gaan (alleen als je goed in moderne dans bent, dan misschien wel) is dit wel een perfect nummer om aan je zomerse playlist toe te voegen. Gewoon even alleen genieten.

Jess Glynne – Ain’t Got Far To Go
Een ander nummer van Jess Glynne die je wél hard kan zetten en even lekker los op kunt gaan – als er niemand kijkt – is Ain’t Got Far To Go. Dit was het nummer waardoor ik meer van Jess Glynne ging opzoeken en luisteren. De live versie bij RTL Late Night van laast is namelijk een feestje. Heerlijk nummer!

Gnash feat Olivia O’Brain – I hate u I, love u
Even een wat rustiger nummer maar die je ook zeker niet mag missen is I hate u, I Love u van Gnash en Olivia O’Brain. De stemmen van Gnash en Olivia zijn de perfecte combi voor dit nummer. Het is een nummer dat je wilt blijven luisteren en waar je ook zeker de clip van wilt zien. Gewoon alleen maar om te kijken wat ze daar voor gemaakt hebben. Prachtig!

Fifth Harmony – Write on me
Hoewel ik eigenlijk niet zo veel heb met Fifth Harmony, moet ik eerlijk bekennen dat ik dit nummer regelmatig op repeat heb staan. En ik denk dat ik ook wel weet wat de reden hier voor is; de beat is even iets anders dan anders. Het refrein is vrij simpel maar door de beat krijgt het net een extraatje. Wat mij betreft een heerlijk nummer om tijdens een chil uurtje op te zetten. Wel onder het genot van een zonnetje hoor!

Miss Montreal – Tic Toc
Ik ben stiekem al een lange tijd fan van de goude stem met een rauw randje van Miss Montreal aka Sanna hanssen. Heerlijk stem heeft die vrouw! En die stem en de plezier is heel goed terug te horen in dit nummer. En dan niet perse omdat de tekst mij zo raakt of ik die heel speciaal vind, maar meer om de beat en het refrein. Dit is echt zo’n nummer om keihard aan te zetten en keihard mee te gaan blèren als niemand het hoort.

Justin Timberlake - Can’t Stop This Feeling
En als laatste wil ik zeker even met het nieuwe nummer van Justin Timberlake afsluiten. Ik ben de hele week al aan iedereen die ik tegen kom aan het vragen of ze het nieuwe nummer van Justin al hebben gehoord. Waarom? Nou, omdat ik het écht een heerlijk en gezellig nummer vind en ik vind dat iedereen er van moet genieten! Deze moet absoluut boven aan jouw zomerse playlist staan, beslist! En wedde dat je, net zoals mij, niet stil kunt blijven zitten?


Wat is jouw favoriete nummer van dit moment? 

1 opmerking

  1. Leuke nummers, ik kende ze nog niet allemaal. Dat nieuwe nummer van JT moet ik nog eens gaan beluisteren. Vind z'n muziek zo tof.

    BeantwoordenVerwijderen