Lifestyle | Wie ben jij + Spam je blog!

Soms voel ik dat de tijd rijp is voor weer even een kleine opfrisser en inspiratieronde. Ik heb het natuurlijk over een 'spam je blog' artikel. Ik probeer het te beperken tot het minimale omdat ik het niet te simpel over wil laten komen, maar soms kan het wel gewoon even. Zo als nu, want de tijd is rijp en ik ben nieuwsgierig naar wie jij bent en wat je blog is. Dus doe je mee?
Moeilijk hoeft het absoluut niet te zijn. Het is gewoon een kwestie van jezelf even kort voorstellen en te vertellen waarover je blogt met een linkje naar je blog en eventueel Bloglovin account! Of misschien wel een linkje naar jouw meest recente artikel of het artikel waar je het meest trots op bent, dat kan en mag natuurlijk ook. Een kort verhaaltje over jezelf en je blog, makkelijker kan haast niet!

Volgen jullie La Bella Fleur al met Bloglovin en Facebook?

Dus; Wie ben jij en wat is jouw blog?


12 opmerkingen

 1. Ik ben Evelyne & blog op http://evelynevergote.blogspot.be Ik blog over mijn passie fotografie, maar ook persoonlijk. Door mijn blog ontdekte 'k een schrijfmicrobe in mij, waar ik momenteel druk mee bezig ben.
  Ik zou zeggen, iedereen is welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke leuk Fleur! Ik ben Justine, blogger op www.mycupofcare.nl. Ik heb een lifeblog en blog over persoonlijke dingen, maar blog ook net zo lief over beauty, reizen of lifestyle. Tegenwoordig actief als Forever distributeur, waar ik mensen kennis laat maken met de aloë vera producten van Forever, zoals de detox en de make up. Hartstikke leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat we mogen spammen! Mij ken je al ;-) maar zal toch even spammen voor de overige lezers. Ik ben Saskia, 28, theeleut, thrillerliefhebber, skate fanaat en crazy cat lady. Ik werk met kinderen, ben getrouwd en we zijn nu druk bezig ons huisje te verkopen. Ik blog al ruim 7.5 jaar op http://www.iliveformydreams.com en doe dit nog steeds met heel erg veel plezier en inspiratie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn! Ik blog op www.celineschrijft.be over beauty, boeken en lifestyle. Dit doe ik nu al iets langer dan een jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben Saar en ik blog op http://www.zosaar.nl. Over van alles wat ik leuk vind en mij boeit. Dat wil ik graag overbrengen op anderen.
  Daarnaast werk en studeer ik, ben ik 26 jaar en heb een hond en een kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben kim en ik heb mijn eigen blogwebsite. Ik blog over taboedoorbrekende dingen en mijn gastblogsters bloggen ook over dingen die net even anders zijn.
  Mijn website is: http://www.inmatesmystory.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi hoi, mijn naam is Karin en ik blog op http://www.maakhetvrolijk.nl over hoe je je leven vrolijker kunt maken door dingen zelf te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn naam is Dionne, 24 en in het dagelijks leven werk ik fulltime als PR & marketing consultant.

  Diolifestyle.nl is mijn eigen online plekje. Het is een lifestyle blog waar ik regelmatig mijn passie voor mode deel, vertel over de reizen die ik maak en je een kijkje geef in mijn leven. Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahahaaaa, spammen - dat vinden we leuk! ;)
  Ik ben Ilse, 35 en mama van 3 kinderen (5, bijna 4 en bijna 2). Ik geef les aan pubers in creatieve vakken, haak graag en ben soms een beetje een moraalridder.... Ik ben een leek in alle beauty gebeuren, dus zeker geen beautyblogger en als dat wel voorkomt, dan is het vaak grappig ;)

  Blog.kreanimo.com is mijn plekje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aah wat leuk! Ik ben Rosanne, ben 18 jaar en blog vooral over beauty. Ik ben na twee jaar weer verder gegaan met mijn blog en ben ook bezig met filmpjes maken!

  http://modeaccro.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Yeey, spammen!!
  Ik ben Angelique, 22 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik blog op www.jongemamasblog.wordpress.com
  Dit is een persoonlijke mamablog, met allerlei leuke updates over het moederschap.
  Omdat je als mama (of papa) soms ook even tijd voor jezelf nodig hebt, plaats ik leuke DIY projecten, zodat je je ei kwijt kunt. Ik plaats ook hele leuke recepten, zodat je even wat stoom kunt afblazen.
  Je vind leuke artikels over zwanger worden en zwanger zijn. Bevallen, de kraamtijd en daarna.
  Ook schrijf ik hele persoonlijke verhalen over zowel negatieve als positieve ervaringen.

  Kortom: Een hele persoonlijke blog. neem je snel een kijkje?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk idee! Ik ben net een blog begonnen als lisaintheskyblog.wordpress.com hierin wil ik graag mijn interesses en de informatie die ik daarover heb met anderen delen en anderen inspireren :) ik hou bijvoorbeeld onwijs veel van koken, ben op heg moment bezig gezonder te leve en kom net terug van mijn reis naar San Francisco. Als je nog tips voor mij zou hebben in het verbeteren van mijn blog of hoe ik meer volgers kan krijgen zou dat super zijn! Als ik jou nog ergens mee kan helpen hoor ik dat ook graag :)

  BeantwoordenVerwijderen