Lifestyle | 5x lekkere nummers voor deze zomer

Zomer staat voor een heleboel dingen maar met op nummer 1 natuurlijk zon. Daarnaast staat de zomer naast zon ook in het teken van zomervakantie en bij zomervakantie hoort dan weer chillen en leuke dingen doen. En om dit eerste tot een fijn feestje te laten slagen deel ik vandaag 5 nummers die jij deze zomer zeker aan je afspeellijst moet toevoegen! Lees en luister je mee?


Ik vind het heerlijk om op Spotify rond te struinen opzoek naar nieuwe fijne nummers. Nummers waardoor ik zin krijg om heel hard en totaal uit het ritme mee te doen maar ook nummers waar ik gewoon zin heb om naar te luisteren bijvoorbeeld op het strand. Ik heb voor dit lijstje dan ook 5 nummers uitgekozen die in beide gevallen geluisterd kunnen worden. Ik zou zeggen; ga lekker in het zonnetje liggen óf sta op om los te gaan!

Remedy – Adele
Een van mijn favoriete nummers van het nieuwe album van Adele is Remedy. Het is dan wel geen zomers dans nummer maar deze is wel ontzettend fijn om te luisteren bijvoorbeeld als je onderweg naar het strand – of vakantie uiteraard – bent of op het strand ligt. Of gewoon altijd. Want hij is gewoon mooi en fijn! En daarom kun je deze absoluut niet missen!Hold It Together - Nico & Vinz ft Willy Bearman
Deze kwam ik niet zo lang geleden al eens tegen maar toen was ik te laat om hem aan mijn offline afspeellijst toe te voegen. Nu kwam ik hem van de week weer tegen en viel het nummer mij weer op. Hoogste tijd om deze aan je playlist toe te voegen. Want hij heeft een heerlijke zomerse beat! Misschien niet eens zo’n zonnige tekst maar dan kun je hem én beluisteren op het strand én los gaan op de beat als niemand het ziet. Of zo.


Touch and Go – Ed Sheeran
Dat Ed Sheeran een held is dat heb ik al vaker geroepen. Toen ik laatst dit nummer tegen kwam dacht ik in het begin dat er de verkeerde titel boven stond aangezien het dezelfde begin beat heeft als Runaway maar toen ik verder ging luisteren kwam ik erachter dat dit dus gewoon een ander ‘nieuw’ nummer van Ed was. En eerlijk; ik vind hem héérlijk! Wild Things - Alessia Cara
En dan nu een iets minder bekend nummer; namelijk dit heerlijke nummer van Alessia. En met heerlijk bedoel ik dat de tekst precies klopt met de zomer en dat hij precies het plaatje compleet maakt. Ik zou zeggen probeer hem eens hard over de speakers.. Wedden dat spontaan de zon gaat schijnen?


Summer On You – Sam Feldt
En laat ik dit fijne lijstje nu even lekker afsluiten met het fijne nieuwe nummer van Sam Feldt! Dit nummer gaat deze zomer zeker helpen zomer te zijn. Ook als het regent – want ja Nederland – of als het even tegen zit. Dit nummer is gemaakt om ons deze zomer erdoor heen te helpen! En als het dan even allemaal mee zit ga er dan vooral op los; want daar is hij voor bedoeld!Wat is volgens jouw op dit moment je favoriete zomerse nummer?
Of anders eentje die we even toe moeten voegen?


3 opmerkingen

  1. Wat leuk! Ik ben nét bezig met een spotify-afspeellijst voor deze zomer, dus dit artikel komt echt precies op tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op dit moment hoor 'k Stay a while van Dimitri Vegas & Like Mike op de radio & vind 'k dit momenteel dé zomerhit van 2016

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aah ik kan niet het geluid op doen nu. Je maakt me wel nieuwsgierig, vooral naar die van Adele. Sowieso dat ik het heb gehoord, maar ik kan niet goed plaatsen welk liedje het precies is.

    BeantwoordenVerwijderen