Lifestyle | De inpak checklist printable

Je kent het wel; je gaat op vakantie en het is de bedoeling dat jij de spullen die je mee gaat nemen uit gaat zoeken en in een koffer of daar voor bestemde tas gaat doen. Allemaal leuk en aardig; maar vaak neem je óf veel te veel mee óf heb je na een halve koffer inpakken geen zin meer omdat je door alle chaos de bomen door het bos niet meer ziet. Tot ik op het idee kwam om een inpak checklist printable te maken. Benieuwd?


Als ik op vakantie ga zie ik altijd tegen één ding op; het inpakken van de koffer. Waar het juist dé ultieme voorbereiding is om op vakantie te gaan en het meestal juist leuk moet zijn vind ik er echt geen bal aan. Misschien ligt het aan mijn geduld of juist aan het feit dat ik het gewoon écht niet leuk vind. Daarnaast zie ik vaak door de bomen het bos niet meer en dus besloot ik een lijstje te maken. Niet alleen, ik deed dit met Merel met wie ik dit jaar de Interrail reis ga maken!

Saai is niet leuk 
Leuk hoor, zo’n lijst met wat we allemaal wel niet moeten vergeten; maar heel uitnodigend om de hokjes (die er niet eens waren) dicht te kleuren en trots te zijn dat je weer een stapje verder bent dat kreeg ik niet bij dat witte blaadje. Om die reden en omdat ik het gewoon eens wilde proberen opende ik Indesign en besloot er een leuke en gezellige checklist van te maken.

Klein beetje leuk
En eerlijk is eerlijk; ik vind hem best goed gelukt! Hij is vrolijk; uitnodigend én je bent verzekerd van het feit dat je niet iets belangrijks bent vergeten én je nog kunt shoppen. Wat willen we nog meer? Nou; zelf nog dingen kunnen aanvullen! Gelukkig heb ik ook daar ruimte voor over gelaten! En omdat ik er stiekem wel een klein beetje trots op ben en ik vast niet de enige ben die bang is dingen te vergeten en te veel onnodige dingen mee te nemen kunnen jullie hem via deze link downloaden en zelf ook gebruiken!

Dus ik zou zeggen; download de printable hier en inpakken die handel!

Wat helpt jouw tijdens het inpakken van je koffer?
En laat je even weten als je deze printable hebt gebruikt? Dat zou ik héél leuk vinden:). 

1 opmerking