Personal | Voor de 22ste keer jarig

Vandaag ben ik jarig. 22 jaar telt de teller. Vandaag ‘vier’ ik dat ik 22 jaar besta. Dat ik 22 jaar in leven ben en dat ik vandaag mijn 22ste jaar op Dutch Valley mag en kan inluiden. En hoe we dat doen? Met drankjes en fijne muziek!



Laatst zat ik te denken en besefte ik eigenlijk dat ieder jaar dat je jarig bent (dúh) er weer iets bij komt. Dat je weer iets voor de zoveelste keer doet. Ik sta vandaag voor de 22ste keer op 20 augustus op met het idee dat ik vandaag weer en jaar ouder ben ‘volwassenere’ word en we weer een getalletje omhoog gaan. Ik besefte dat ik voor de 22ste keer op mijn verjaardag mensen bedank voor de felicitaties voor mijn verjaardag. Ik besefte dat je alles wat je op je verjaardag doet, of je het nou wel of (zoals ik vandaag niet) viert, je doet het voor de zoveelste keer als jij die dag jarig bent. En hoewel het misschien helemaal nergens op slaat dat ik dit besef en hier over na denk, bizar!

Bizar leuk en goed, dat gelukkig wel. Want ja, niet iedereen is het gegund om er weer een jaar bij op te tellen. En daarom ben ik vandaag dankbaar voor het feit dat ik weer een jaar ouder ben, er een cijfer bij mijn leeftijd omhoog gaat en dat het stiekem gewoon hetzelfde blijft als gister en de dagen ervoor. En ik dit gewoon gezellig kan vieren op Dutch Valley met een lekker drankje, hopelijk een lekker zonnetje en fijne muziek!


Proost en op naar de 23!

4 opmerkingen