Blogverjaardag | uitnodiging; wie ben je & Spam je blog

Hoewel ik eigenlijk andere plannen had voor het artikel van vandaag gooi ik dit bij deze om. Want zoals jullie misschien wel weten vier ik deze week mijn 5de blogverjaardag met een winactie maar ik vind het zelf ook wel weer even leuk om er een ‘spam je blog’ in te gooien. Gewoon omdat ik vind dat het wel weer eens mag en ik heel nieuwsgierig ben! Dus doe je mee?


En dan moet ik je wel bekennen dat ik niet alleen maar nieuwsgierig ben naar jouw blog maar ook naar wie jij bent! Dus vertel wie je bent, waar je over blogt en sluit voor deze keer eens af met de link naar je blog! Gewoon omdat het kan én het deze keer eens mag:)! Oh en vergeet je niet mee te doen met de winactie?

Vertel;
Wie ben je en waar kunnen we jou vinden op het wereldwijde web?


8 opmerkingen

 1. Yeey, spammen! <3
  Ik ben Susan, 22 jaar en woon (bijna) in Tilburg. Mijn blog is susanblogt.nl en ik plaats iedere doordeweekse dag een artikvel over lifestyle, fashion of beauty. En uiteraard doe ik mee aan je winactie :)
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je 5e blogverjaardag! Ik blog op www.xxxcharr.nl over alles wat ik leuk vind :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben Evelyne & blog op evelynevergote.blogspot.be over mijn persoonlijk leven & m'n passie fotografie. Proficiat met je 5de blogverjaardag!! Dat we nog lang van je blog mogen genieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn naam is Gea, en ik schrijf met veel plezier op mijn blog www.Glamview.nl. Het is een persoonlijke blog, met onderwerpen zoals, Fashion, beauty, lifestyle, personal en travel. Gefeliciteerd met je blog verjaardag ook! Liefs Gea.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allereerst gefeliciteerd met je prachtige blog! Mijn naam is Chantal Dumasy (22) en ik heb sinds augustus een blog met artikelen over beauty (en een beetje fashion & lifestyle) genaamd Beauty vs Dumasy. Kom gezellig een kijkje nemen op: beautyvsdumasy.weebly.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd!! ��

  Ik ben Irma, 25 jaar, getrouwd en heb een dochtertje van 1,5 jaar. Mijn blog is nog maar pas online maar ik vind het wel leuk om hem te vermelden!

  www.irmatennapel.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd Fleur! Ik kom net je blog tegen via 2WMN en ik ben hier dus voor het eerst. Een beetje brutaal om dan meteen te gaan spammen, maar ik vond het zo'n leuk initiatief dat ik daar maar lekker gebruik van maak hihi.

  Mijn naam is Laura, ik ben 23 jaar en ik ben docent Frans (to be!). Ik heb een anekdoteblog: ik schrijf elke dag een kort, grappig verhaaltje over dingen die ik heb meegemaakt. Vaak is dit van de dag ervoor, maar soms gooi ik er ook een flashback doorheen. Ik heb mijn eigen domeinnaam gekocht, maar ik ben nog niet overgestapt. Nu vind je me dus op: neverdullmoments.wordpress.com

  Door mijn blog heb ik echt geleerd om naar de kleine, fijne, maar ook drollige en lachwekkende momentjes te kijken. Er gebeurt zoveel om je heen: het is zo leuk om hier nu met een open blik naar te kijken!

  Welkom! :)

  Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd nog! Ik ben Jessica, 25 jaar en blog sinds december 2015 met ontzettend veel plezier op www.lifebyjess.nl . Ik schrijf 3x per week een artikel over van alles en nog wat. Kijk een dagje mee in mijn leven, knutsel mee met een leuke DIY of kook een lekker recept dat ik online heb gezet.

  Veel diversiteit op mijn blog, maar wel persoonlijk!
  liefs Jessica

  BeantwoordenVerwijderen