Lifestyle | Mijn 4 favoriete Pinterest zoektermen + spam je Pinterest!

Pinterest is dé plek om inspiratie te zoeken of gewoon doelloos te genieten van de mooie, leuke, schattige en vaak ook handige tips en adviezen die er te vinden zijn. Ik kan de hele avond bezig zijn met rondneuzen op Pinterest. Daarom vandaag mijn favoriete zoektermen!Ik heb een haat liefde relatie met Pinterest. De ene keer heb ik er totaal geen geduld voor en de andere keer kom ik de ene fijn foto na de andere tegen. En eerlijk is eerlijk; ik kan er echt bij weg zwijmelen. En hoewel ik soms hele avonden aan het rondneuzen ben komt er nooit een eind aan, steeds komt er weer iets nieuws bij. En het fijne is dat je zelf kunt bepalen of je meerdere soorten foto’s tegen komt of dat het alleen foto’s zijn die bij jouw zoekwoord passen. En dat laatste, die met die zoekwoorden, dat is mijn favoriet.

Interieur
Sinds ik de afgelopen maanden bezig was met een mogelijk appartementje (wat het uiteindelijk door verschillende redenen niet is geworden) kriebelde het nog meer. En ondanks dat het inmiddels verleden tijd is kan ik me nog steeds vermaken met het bekijken van die prachtige woon, slaap, werk en eetkamers. Van klein naar groot van knus naar luchtig of strak en kleurrijk. Alles kun je vinden. Mijn favoriete sla ik uiteraard op mijn interieurs inspiratie bord; daar word je toch vrolijk van?!

Slaapkamer
Zolang ik nog thuis woon hoef ik geen 'nieuwe’ kamer. Toch heb ik ‘alvast’ een bord aangemaakt op Pinterest waar ik de mooiste slaapkamers bij elkaar zet. De slaapkamers die in  de buurt komen als ik denk aan hoe ik het zou willen; licht, veel wit, meer alles in één kleur en minder meubels (hoe ik dat ooit met mijn spullen wil gaan doen heb ik alleen nog niet over nagedacht), maar toch ook ruim ingedeeld en tegelijkertijd een beetje knus. Ik denk dat ik er nog niet helemaal uit ben, maar tot die tijd vul ik dit bord nog lekker aan!Blogtips
Hoewel mijn Engels niet super is lees ik toch wel vaak Engelse blogs die ik tegen kom op Pinterest. Je kunt namelijk ontzettend veel handige en ook écht toepasbare blogtips vinden. Vaak dus wel in het Engels, maar met Google Translate (ja, naast Google Maps is Google Translate ook mijn BBF) kom ik een heel eind. Heerlijk om de middag te spenderen met deze zoekterm en weer een tikkeltje handiger te worden. Oh en nog een leuke bijkomstigheid; het zijn vaak weer andere tips als wij Nederlandse bloggers elkaar geven! Hier alvast een paar handige tips!

CV’s
Ik heb periodes dat ik ‘in love’ ben met InDesign (een programma waarmee je heel grafisch en leuk magazine achtig bezig kunt zijn), van het maken re-maken van CV's tot het na maken van magazine cover’s. Ik vind het een heel fijn programma om lekker mee te spelen. En het liefst bouw ik alle prachtige CV’s die er op Pinterest gepost zijn na. Het is dat ik er op dit moment nog geen tijd en geduld voor heb gevonden, daarom houd ik het nu maar bij het verzamelen van de mooiste CV’s op dit bord!Wat is jouw favoriete zoekterm op Pinterest?  
En als je Pinterest hebt; onder welke naam kunnen we je vinden?

3 opmerkingen

 1. Ik ben ook zóó Pinterest verslaafd! Ik zoek veel naar design, minimalistische tattoo's en vanalles rondom interieur (net als jij, haha). Ik ga meteen even een kijkje nemen op jouw boards.
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah, ik vind het zo leuk, interieur werkt verslavend hé?!
   Maar wat is jouw bord dan?

   Verwijderen
 2. Ik zoek veel op teksten en op kapsels en op diy en op interieur en op reizen en op... Nou ja, je begrijpt het... grote Pinterest verslaving hier!

  BeantwoordenVerwijderen