Lifestyle | Hotspot: Burgers eten op het station

Ik ben geen vleeseter. Niet omdat ik vegetariër ben maar meer omdat ik vlees vaak niet lekker en als snel pittig vind. Toch heb ik zo ook mijn momenten dat ik het wel eet. En zo’n moment was gister toe ik met een vriendinnetje afsprak om een burger te gaan eten op het station.


Ik moet je bekennen; burgers eet ik nog niet zo lang. En dat vanwege het vlees. Nu vind ik gelukkig een hamburger in combinatie met de ingrediënten van een burger wel lekker. En aangezien de vorige keer goed bevallen was besloten we gewoon weer bij Burgerij te meeten. Een gezellig knus en leuk ingericht tentje op het centraal station. Met een soort van vintage inrichting, ouderwets leuke hangende lichten in lucht en vrolijke burger tekeningen aan de muur zit je daar prima.

De burger classico
Ik besloot voor de oersaaie maar zeker wel lekkere gewone burger te gaan. Al twijfelde ik wel eerst even of ik toch niet de burger met Bacon zou nemen. Maar nee, gewoon simpel en toch lekker; de wel bekende classic burger.

  
Het fijne aan Burgerij is dat ze het ontzettend snel bereiden en het nog goed smaakt ook. Wij waren voor twee van deze burgers, een schaaltje patat dat we samen deelde en een cola en ijsthee 26 euro kwijt. Dat is nog eens leuk, gezellig en minder gezond eten! Ja, voor wie een keertje moet wachten op station of gewoon opzoek is naar een leuk burger tentje kan ik de Burgerij zeker aanraden!


Was jij al bekend met de Burgerij op Amsterdam centraal?

2 opmerkingen

  1. Oeh dit is ook een favoriete hotspots van mij! Uit werk ga ik hier regelmatig wat eten haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken dit restaurantje al, super lekkere burgers! Ben blij met de ontwikkeling dat burgers onwijs populair zijn.

    BeantwoordenVerwijderen