Nails | 5x waarom ik gelpolish fan ben

Als je mij op straat tegen het lijf zou lopen heb je 99% kans dat ik mijn nagels heb gelakt. Dat is niet zo gek, want als je mijn blog al langer leest, weet je dat ik gek ben op mooie nagels. En dan met name op gelpolish. Ik ben nu zo'n 2 jaar gelpolish gebruiker en ik kan gewoon niet meer zonder. Ik wil eigenlijk ook niet meer anders. Waarom? Dat vertel ik je met deze 5 redenen!


Sinds ik met twee jaar volledig ben overgestapt naar gelpolish kan ik gewoon écht niet meer zonder. Het is daarnaast uniek als je mij zonder nagellak tegen komt maar dus eigenlijk ook als je mij met gewone nagellak op tegen komt. En omdat ik er hevig van overtuigd ben dat ook jij over zou kunnen gaan op gelpolish hier nog even mijn redenen waarom ik groot fan ben!

#1: Sterke nagels
Ik heb voordat ik met gelpolish begon heel wat merken geprobeerd. Met name omdat ik zwakke nagels had en het echt om de haverklap afbrak. Sinds ik gelpolish gebruik is dat wel even anders. Want naast dat gelpolish gewoon ontzettend mooi is maakt dit je nagels ook nog eens 5x zo stevig! En zelfs zo stevig dat ik mijn randjes niet een omgebogen krijg! En dat maakt eigenlijk ook waarom ik altijd iets op mijn nagels heb; zonder breekt alles namelijk weer net zo hard af als vóór ik met gelpolish begon! Dus als jij iets zoekt dat je nagels sterk maakt én dus laat groeien; gelpolish it is!

#2: Mooie en verzorgd
Een andere reden dat ik grote fan ben is omdat het, wat voor kleur je ook gebruikt, het er altijd mooi en verzorgd uit ziet. Het glimt, als je glitter op hebt voelt het niet ruw en het blijft goed zitten (al verschilt dit uiteraard wel per merk). Natuurlijk is het wel zo dat als je het lelijk lakt, je volledig over je nagelriemen heen gaat en overal uitschiet dat het er dan als nog niet uit ziet; maar als je het gewoon netjes aanbrengt geeft het zoveel extra's aan je nagels!


#3: Blijft lang zitten
Dit is denk ik voor mij wel het grootste pluspunt die gelpolish met zich mee brengt; het blijft ontzettend goed en lang zitten! Ik gebruik vaak de base en top coat van Quida en op mijn nagels blijft dit gewoon netjes twee weken zitten. Afgelopen week heb ik het zelfs tot drie weken laten zitten omdat ik geen tijd had om er iets nieuws op te doen! Hoewel je van dichtbij duidelijke uitgroei zag, zag het er van veraf nog netjes uit! En dat terwijl ik bij gewone nagellak (bij welk merk dan ook) het nog niet langer dan 3 dagen zonder chips (stukjes eraf) vol hield.. Écht een uitvinding die gelpolish!

#4: Het geeft rust
Dit kun je ook als nadeel zien maar voor mij werkt dit zeker in zijn voordeel; je hebt extra me-time. Gewone nagellak breng je aan en je laat het een paar minuten drogen en klaar is kees. Bij gelpolish ben ik, als ik er de tijd voor neem, ongeveer anderhalf tot twee uur bezig. En gek genoeg kijk ik één keer in de twee weken best uit naar dat moment. Want hoe wel het best een lange zit kan zijn; je pakt Netflix of een lekker boek (op de momenten dat je nagels moeten uitharden onder de lamp) erbij en gaan met die banaan!  Klinkt misschien gek maar het gelpolish aanbrengen is voor mij best rustgevend!


#5: Het stinkt véél minder
Als ik aan één ding een hekel heb is het wel aan de geur van gewone nagellak. Wat ben ik blij dat gelpolish niet zo een heftige geur heeft als gewone nagellak. Ik wil niet zeggen dat gelpolish wel naar bloemetjes ruikt maar het stinkt in ieder geval veel minder als gewone nagellak. En daarnaast deze geur blijft ook veel minder hangen en ruik je niet als de gelpolish eenmaal uitgehard op je nagels zit. Een heel groot pluspunt als je het mij vraagt!

Dus.. Als je nog op zoek bent naar nagellak dat je nagels sterk maakt een mooi en verzorgd uiterlijk geeft, écht lang blijft zitten, een stukje me-time met zich mee brengt en niet zo erg stinkt; dan kan ik je gelpolish heel hard aanraden! 


Ben jij al gelpolish fan?
En zo ja; welk merk is jouw favoriete?

1 opmerking

  1. Ziet er allemaal erg leuk uit! Vooral de eerste foto ben ik fan van. Met mijn werk is het niet handig om mijn nagels te lakken. Ik heb altijd een doorzichtige nagel versteviger en op mijn duimen glitter nagellak zitten. Mijn tenen lak ik wel altijd, morgen weer even een nieuw, zachter kleurtje op doen :-)

    BeantwoordenVerwijderen