Lifestyle | Doei Samsung hoi Iphone

Ergens in Augustus kreeg ik een mailtje 'uw abonnement verloopt binnenkort'. Toen had ik nog vier maanden te gaan en dus totaal geen zin om me daar druk over te maken. Inmiddels zijn die vier maanden weet niet hoe hard voorbij gevlogen en heb ik een heuse overstap gedaan. Ik ben van jarenlange Samsung fan naar de Iphone overgestapt. Waarom en hoe het bevalt dat deel ik vandaag!


Als ik diep in mijn hart kijk, wist ik in Augustus al wat in November mijn keuze zou worden. Ik heb namelijk alweer zo'n drie jaar mijn Macbook en sinds vorig jaar ook een Ipad. En ik ben er beste vriendjes mee. Alleen mijn telefoon matcht nog niet met mijn twee beste vriendjes. Omdat ik een paar jaar geleden voor een hele korte periode een Iphone had gehad en die toen totaal niet lekker werkte was ik bang dat als ik nu naar Iphone zou overstappen ik er spijt van zou krijgen.

Maar toch.. I did it!
Ik kan je zeggen; ik heb heel hard getwijfeld over de Iphone 6 plus of een Samsung Galaxy 7 Edge. Dit hebben jullie zeer waarschijnlijk ook kunnen lezen op twitter want ik schoof mijnt twijfels zeker niet onder banken en stoelen. Na iedereen om advies te hebben gevraagd, de stelling op Twitter te hebben bekeken, de abonnementen te hebben vergeleken besloot ik toch voor een Iphone te gaan. Het kosten qua abonnement twee euro meer maar dan kreeg ik er wel meer voor. Daarnaast maakte mijn broertje de slimme en doorslaggevende opmerking; 'Een Samsung 7 Edge is eigenlijk hetzelfde als dat je nu hebt alleen een ander design dus waarom zou je dan niet voor iets anders gaan?'. En ja, dat is ook zo. Dus nu heb ik inmiddels alweer iets meer dan een week mijn Iphone 6 plus tot mijn beschikking!

And, you like it?
En of ik het fijn vind!? Wauw wat een verademing in vergelijking met de Samsung die van alle kanten (toevallig) kuren begon te geven zeg! Wat een snelheid, mooiheid en wat een heerlijkheid in de hand! Ik was nog wel even bang dat hij misschien toch wel iets aan de hele grote kant zou zijn maar dat valt eigenlijk reuze mee. Ja hij is toch wel een stuk groter als mijn vorige maar ik stoor mij er totaal niet aan. Daarnaast ligt hij ook ontzettend fijn in de hand. Ik kan niet precies beschrijven waarom ik hem zo fijn vind maar het voelt gewoon goed. En voor de mensen waarmee ik vaak app is het ook fijn want; ik typ weer beter! Ik heb een soort van typegebrek tot de ergernis van sommige mensen waarmee ik regelmatig app. En nu is dat er nog altijd maar wel een stuk minder!

En de overstap van Android naar Apple?
Tja, hier heb ik eigenlijk, tot mijn eigen grote verbazing, weinig moeite mee. Tuurlijk wil ik nog wel eens op het terug knopje drukken die niet onderin zit, maar naast dat én het feit dat je helemaal naar je menu moet om je mobiele netwerk uit en aan te zetten, heb ik er eigenlijk geen moeite mee. Misschien omdat ik al een tijdje fan ben van Apple dat het ook makkelijker gaat. Ik kan me heel goed voorstellen dat als je écht verklapt bent met de een het moeilijker is om over te stappen naar de andere. Maar dat is natuurlijk met alles zo. Voor als nog ben ik er heel blij mee!

Heb jij een Apple of een Android telefoon? 

2 opmerkingen