Lifestyle | Gezien: Soof2

Afgelopen maand hebben we via de postcodeloterij vrijkaartjes gewonnen voor Soof2! En daar moest ik natuurlijk wel even gebruik van maken, wie wilt dat nou niet; gratis naar de film? Ik ben afgelopen vorig weekend met een vriendinnetje naar Soof2 gegaan! Benieuwd of ik hem even goed vond (of misschien nog wel beter) als de eerste Soof en of ik hem aan kan raden?


Kijk, soms heb je gewoon van die films waar je naar uit kijkt. Helemaal als je weet dat je er gratis heen kunt en wel een feelgood film kunt gebruiken. Dit was in mijn geval het geval met Soof2. Toen ik eenmaal wist dat ik afgelopen weekend er heen zou gaan, de trailer had bekeken kon ik niet wachten tot het zo ver was. Ik vond de eerste Soof namelijk al bijzonder leuk en keek uit naar het vervolg. En eigenlijk heeft dat niet eens zo gek lang geduurd voor hij daar was.

Dus, wat vond ik er van?
Ja en toen zaten we om kwart over negen op zaterdag avond in de bioscoop. En we waren trouwens zeker niet de enige. Want waar je denkt dat iedereen 'uit' gaat en andere dingen doen dan in de bioscoop zitten zat de zaal toch echt wel voor de volle 95% vol! Nou dan doe je het denk ik als film wel goed en hadden meer mensen hoge verwachtingen van deel twee. Gelukkig was deze film weer net zo lekker feelgood en zoetsappig als het eerste deel. De geweldige manier waarop Soof wordt neergezet en er weer een aantal nieuwe rollen in zijn bijgevoegd maakt het weer een groot plezier om naar te kijken. Ik heb dan ook weer een aantal keren goed dubbel gelegen omdat het gewoon écht grappig was.

Yes or no?
Ja, ik vond hem leuk! Weliswaar minder leuk dan deel één maar nog steeds precies goed. Ik vraag me eigenlijk, nu ik dit schrijf, af of je ze ook los zou kunnen kijken. Of nou ja; of je deel twee los zou kunnen kijken omdat je toch wel de relaties tussen bepaalde personages zou moeten weten wil je deel twee tot in de details snappen.. Maar aan de andere kant er komen ook weer genoeg nieuwe personages bij waardoor je die twee mensen met die ene relatie misschien ook al wel weer snel zou vergeten. Voor als nog zou dit een dikke YES zijn. Gewoon een avondje (twee uurtjes) je verstand op nul en je laten vermaken door Soof. Ja ik kan hem zeker aanraden!

Ben jij al naar Soof2 geweest?

2 opmerkingen

  1. Ik was al bang dat deze minder leuk was dan 1, maar alsnog MOET ik deze zien. Lijkt me gezellig met mijn vriendinnen.

    BeantwoordenVerwijderen