Lifestyle | 365 days, 1 project; #morningmusic

De nacht van dinsdag op woensdag sloop eer een idee mijn hoofd binnen. Waar ik ideeën normaal in de 'komt later wel' la leg besloot ik het dit keer anders te doen. Want het is nu 2017 hé, waarom nog wachten in plaats van het gewoon te gaan doen? Inmiddels zijn we een paar dagen verder, heb ik het idee uitgedacht en gaat maandag dag 1 van mijn 365 dagen #morningmusic in. Benieuwd wat dit inhoud en hoe jij hier ook aan mee kunt doen? Ik vertel het je allemaal!


Als ik mezelf even als voorbeeld neem; ik ben gek op muziek. Bewijze van spreken sta ik er mee op en ga ik er mee slapen. Maar waarom had ik hier nog nooit iets mee gedaan? Nou zeer waarschijnlijk omdat ik geen instrument kan bespelen en je mij liever niet hoort zingen mits je je ramen wilt laten breken. Maar ik vind het wel leuk om mijn favoriete nummers onder andere hier te delen en waarom zou ik dáár dan niks mee doen? Nou dat idee, of die vraag sloop op die heldere dinsdag nacht binnen. En waar dat idee tijdens de fietstocht de volgende ochtend nog in het laatje gestopt had, heb ik hem diezelfde avond er weer uit gehaald want ik besloot er gewoon een 365 dagen project van te maken. Oh yeah, I Can Do It!

#Morningmusic
En weetje? Toen ik het eenmaal uit had gewerkt bleek het eigenlijk een heel simpel idee te zijn. Want het enige wat ik ga doen is iedere morgen een nieuwe Morning Music met jullie delen. En dat doe ik op Facebook door middel van de pagina die ik er voor heb gemaakt. Daarnaast plaats ik dit nummer ook in de playlist op Spotify die ik voor deze pagina heb gemaakt. Zo kun jij tijdens het opstaan hem rustig op repeat zetten zonder dat je steeds naar een nieuw nummer hoeft te zoeken. Fijn toch? Ik word er wel vrolijk van! En helemaal als je bedenkt dat mijn muzieksmaak best heel breed is, dat het iedere dag iets anders kan zijn en dat ik uiteraard open sta voor jullie suggesties. En daarnaast; als muziekliefhebber leer je hier waarschijnlijk ook weer nieuwe nummers en artiesten kennen. En het allerbelangrijkste; beter kun jij je dag niet beginnen! 

Let's do this!
Dus, heb jij ook zin om iedere ochtend met een nieuw nummer wakker te worden? Daar ga ik voor zorgen! Het enige wat jij hoeft te doen is de Facebook pagina te like waar ik iedere morgen om 06:00 een nieuw nummer ga plaatsen. Daarnaast, als je het leuk en handig vind én je hebt een Spotify abonnement kun je er voor kiezen om de playlist op Spotify te volgen wat het nog makkelijker maakt. En als het goed is hebben we dan op 9 januari 2018 een Facebook pagina met 365 muzikale posten en op Spotify een playlist van maar liefst 365 heerlijk ochtend nummers! Ik kan niet wachten tot maandag ochtend, zie ik je daar?


Ga jij mee doen met dit 365 dagen project? 

3 opmerkingen

  1. Oehh wat leuk zeg Fleur! Ik ga gelijk even een kijkje nemen! Je helpt me eraan herinneren dat ik mijn wekker moet veranderen, ik merk namelijk dat als ik wakker wordt met fijne muziek, ik veel sneller uit bed kom!

    BeantwoordenVerwijderen