Personal | Mijn favoriete youtubers

Youtube, ik vind het een heerlijk platform. Vooral 's avonds als ik niks meer hoef te doen dat moet 
en ik mezelf even wat tijd gun om te relaxen. En geloof me; daar ben ik goed in. Ik kan heel de avond bezig zijn met series en youtube; heerlijk! Vandaag deel ik mijn favoriete youtubers met jullie.

Hoewel bloggen voor mij nog wel hét blijft vind ik youtube steeds leuker. Het zij omdat ik eigenlijk vrijwel de hele week (door stage) met video bezig ben, het zij omdat ik gewoon nieuwsgierig ben. En dan wel naar andermans leven. En hoe kun je die nieuwsgierigheid nu beter voeden dan met het kijken van vlogs? Precies; iets anders heb ik nog niet gevonden. Dus ik laat jullie gewoon mijn favoriete youtube/vloggers zien!

Sinds inmiddels een paar maanden ben ik grote fan van Jamie-Li. Ik vind haar zo'n geweldig persoon met haar na gemaakte vlaamse accent en haar sarcastische opmerkingen; heerlijk! En dan helemaal om het Jamie haar week vlog een nieuwe week te beginnen. Meestal is dit het eerste (op avond eten na) wat ik doe als ik thuis kom. Ik zeg begin je week vanaf aankomende week met Jamie, wedden dat jij jouw eerste werkdag ook goed begint/afsluit?


Domien volg ik inmiddels alweer een jaartje want die begon ik een jaar geleden met volgen toen ik er tijdens #SR15 achterkwam dat hij vlogde. Voor een kijkje in het leven van een Radio DJ (waar mijn hartje stiekem nog steeds harder van gaat kloppen) gespaard met een portie humor ben je bij Domien op het juiste adres. Hoewel hij niet zo regelmatig iedere week een nieuwe vlog online zet kun je wel genoeg leuke vlogs die de moeite waard zijn terug kijken.


Annic lijkt alles te hebben; een eigen bedrijf waar ze - zoals het eruit ziet - veel energie en positiviteit uit weet te halen, een leuke vriend en gewoon een fijn leven. Annic geeft je iedere zondag een kijkje achter de schermen in het leven van een ondernemer.. En ook als het allemaal even niet zo lekker loopt. Precies goed om je zondag mee te beginnen!


Ja, Sanny! Wat een heerlijke persoonlijkheid en wat een energie straalt zij uit zeg! Hoewel niet altijd alles mee zit in haar leven blijft ze stralen. Ondanks dat het voornamelijk kijkje in het dagelijkse leven is die Sanny geeft, weet ze er toch ook altijd wel een kleine (of grote) levensles in te stoppen. Zo mooi! Heerlijk die positiviteit om daar je week mee af te sluiten.


Wat is jouw favoriete vlogger en waarom?

2 opmerkingen

  1. Twinkelbella en Momambition ben ik het meeste fan van
    x Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook fan van Domien. Zeker zijn vlogs in het glazenhuis waren leuk.
    De andere YouTubers ken ik niet, leuk om een kijkje te nemen op hun kanaal.

    BeantwoordenVerwijderen