Gastblog | Merel: Daten met Cupidoos

Heb je binnenkort een date op de planning staan maar heb je nog geen idee wat je die avond moet gaan doen? Vriendin en gastblogger Merel van Cupidoos vertelt een aantal nogal herkenbare struggles als het gaat om daten en laat jullie ook kennis maken met een nieuw concept wat iedere date uniek laat zijn; Cupidoos. Benieuwd hoe je een date nooit meer saai, eentonig of hetzelfde laat zijn? We zijn allemaal wel bekend met het fenomeen daten, toch gaat het de één makkelijker af dan de ander. Zo heb je mensen die een vlekkeloze date hebben maar je heb ook mensen, zoals ik, die een stuk minder vlekkeloos de date ervaren. Het zit hem dan vooral in die kleine dingetjes die misgaan..

Je bent niet de enige die.. 
De struggle begint al voordat jouw date überhaupt is begonnen. Het moment dat je je outfit moet uitkiezen: Je staat voor je kast en na vele outfits denk je dat dat ene leuke jurkje een goed idee is. Eenmaal op de date blijkt dat ene “leuke” jurkje continu omhoog te kruipen. Ik kan jullie vertellen dat continu aan je jurkje "plukken” niet heel sexy is.. Maar de truc daarvoor is haarlak! Spuit wat haarlak op de huid en dit zorgt ervoor dat je jurk niet meer omhoog kan kruipen. Zo hoef jij niet continu aan je jurk hoeft te "plukken".

Of je noemt tijdens de date iets wat je door je Facebook stalking skills te weten bent gekomen. Iets wat hij je (nog niet) heeft verteld. Ouchh… Hoe kon je zo stom zijn om meden te delen dat de nicht van zijn neef zwanger was?! Maar wees niet bang want jij bent niet de enige die zijn of haar date opzoekt op Facebook. Waarschijnlijk heeft jouw date jou ook opgezocht. Als je het op die manier bekijkt valt het toch best mee, toch? En anders kun je het altijd toegeven want als jij een leuke date hebt zal hij of zij er sowieso om kunnen lachen.

Wat is Cupidoos?
Maar er zijn ook nog een paar struggles zoals jouw unieke date ideeën verzinnen of leuke gespreksonderwerpen vinden tijdens je date. Cupidoos kan jou daarbij helpen. Cupidoos biedt jou en je date elke maand een originele date. Dus als je inspiratieloos bent of je weet even geen leuke date te verzinnen dan is Cupidoos de oplossing! Geen standaard dates zoals uiteten gaan bij dat ene restaurant waar jullie al vijf andere dates hebben gehad, maar een date thuis met velen extra’s zoals challenges en leuke vragen die je elkaar altijd al heb willen stellen.

Hoe werkt Cupidoos?
Elke maand staat er een ander thema centraal. De date zal ongeveer drie uur in beslag nemen en is gevuld met verschillende activiteiten. Je kan Cupidoos bestellen tot en met de eerste dag van de maand via de site. Deze wordt elke tiende van de maand thuis geleverd. Dus wees er op tijd bij en ervaar een unieke en leuke date die bij jouw thuis wordt bezorgd!

Ben jij klaar voor de verrassing? Kijk dan snel op cupidoos.com!


Liefs,
Team Cupidoos

Geen opmerkingen