Personal | Stage afgerond, terug naar school en concerten

Ik ben gek op persoonlijke verhaaltjes van andere. Of het nou op een blog is of in een magazine, het maakt niet uit ik vind het heerlijk. Met de veranderingen die op dit moment spelen en de vooruitzichten van dingen die komen gaan had ik ook even zin om gewoon een leuk verhaaltje over hoe het leven nu is te maken. Dus bij deze; benieuwd hoe ik mijn stage heb afgerond, wat ik vind van het feit dat ik weer terug naar school moet en naar welke concerten ik ga? Ik deel het graag met je!


Aan (bijna) al het leuks komt een eind
Afgelopen week had ik na een jaar mijn laatste officiële stagedag bij Videocompany. Ik heb er een bijzonder leuk stage jaar opzitten. Een jaar vol nieuwe dingen maar dit was ook zeker een jaar waar mijn liefde voor film nog meer gegroeid is. Ik heb heel leuk leuks mogen doen en mee maken en inmiddels kent Premiere Pro bijna meer geen geheimen meer voor mij. Een jaar waar ik oprecht met een grote glimlach en een goed gevoel naar terug kijk. Gelukkig waren zij ook blij met mij en heb ik voor nu nog geen afscheid hoeven nemen. Met andere woorden mijn stage is klaar maar ik ben nog lang niet weg bij VideoCompany! En weetje? Stiekem voelt dat wel heel erg goed!

Vijf dagen met je billen in de schoolbanken
Maar aan het feit dat mijn stage nu echt voorbij is zit ook een nadeel; ik moet weer terug naar school. Iets waar ik eigenlijk helemaal geen zin meer in heb nu ik iets deed wat ik echt leuk vond. Gelukkig is dit maar voor een klein half jaartje en staan de examens straks ook al weer voor de deur. Dus dit heeft zowel een negatieve als een positieve kant, want als ik straks echt klaar ben dan begint het échte grote mensen leven! Aaah! Stiekem ben ik dan nog wel een klein beetje blij dat ik dan nog even met mijn billen terug de schoolbanken in kan en dat 'grote mensen leven' nog even vooruit kan schuiven.
We gaan het allemaal maar beleven! 

Hi Lucas Graham en Emeli Sande
Jaa en dan zijn er nog twee dingen waar ik al heel lang naar uitkijk; concerten. Ik heb vorig jaar namelijk kaartjes gekocht voor Lukas die begin maart en Emeli die eind maart in de HMH/AFAS Live staan. En nu ik er zo over schrijf besef ik dat ik er wel echt heel veel zin in heb! Wat betreft Emeli is het nog niet helemaal zeker of ik m'n tweede kaartje moet verkopen (aangezien degene met wie ik zou gaan heeft afgezegd) of alleen ga of nog iemand vind die heel graag mee wilt. Dus wil jij naar Emeli Sande maar kan je ook niemand vinden; let me know! Al boven al; ik kijk er naar uit en heb er zin in!

Wat speelt er bij jou op dit moment een grote rol?
En waar kijk jij naar uit in de komende maanden? 

4 opmerkingen

 1. Ik lees ook graag persoonlijke verhalen. Is 't nu op een blog of in de krant of in een magazine, I like :) En waauw, jij gaat naar Emeli Sandé! Have fun (en hopelijk vind je nog iemand om mee mee te gaan, is altijd leuker met 2, hé ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je stage zo positief ten einde is gekomen en dat je er een baan aan over hebt gehouden! Heel veel succes de komende maanden! En geniet lekker van de mooie concerten die je te wachten staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor je het weet is het laatste half jaar voorbij! Leuke dingen staan er nog in het verschiet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Balen dat je stage is afgelopen, maar je gaat nu wel mooi naar het einde van het schooljaar toe. Succes :) En hopelijk vind je iemand om mee te gaan naar het concert!

  BeantwoordenVerwijderen