Personal | Time to take a break

Hoi, ik leef nog hoor! Het is inmiddels alweer een kleine twee a drie weken geleden dat ik hier voor het laatst een nieuwe blog plaatste. Zover ik mij kan herinneren is dat nog niet eerder voorgekomen in mijn 'blog' carrière. En eerlijk is eerlijk; alles heeft een reden dus de stilte die hier op dit moment heerst heeft ook een reden. Die reden én oplossing wil ik vandaag even met jullie delen.


Laat ik meteen maar even met de deur in huis vallen; stoppen staat (op dit moment) absoluut (nog) niet boven aan mijn lijstje. Sterker nog, ik heb vorige week mijn domeinnaam weer voor een jaar verlengd dus nee, ik stop voorlopig nog niet met bloggen. Toch is er een reden dat er een tijdje niks online is gekomen. Die reden is eigenlijk best wel heel simpel en zal voor vele niet onherkenbaar zijn.

Back to school
Zoals jullie misschien wel weten (en zo niet dan weet je het bij deze) heb ik eind januari mijn stage afgerond en ben ik weer fulltime naar school. Hoe stom ik het ook vind, het hoort er bij. En het is helemaal van belang dat ik ga aangezien ik binnenkort (over precies te zijn een maand (aaaah!)) aan mijn examen begin. In het begin had ik best wel even moeite met het 'weer' naar school gaan. Ik zat en zit (want ik werk nu bij mijn ex-stage) heel goed op mijn plek en ik denk dat dat bij mij ook heeft mee gespeeld dat ik er best wel moeite mee had. Inmiddels heb ik wel weer een soort van ritme kunnen ontwikkelen waardoor ik mezelf er doorheen trek. Eerlijk is eerlijk; nog even een half jaartje 'leerling' zijn is ook niet heel verkeerd al verlang ik wel heel hard naar dit hele school gebeuren achter me te kunnen laten en lekker te kunnen gaan werken.

Focus and a little break 
Dit weer naar school gaan brengt ook weer huiswerk met zich mee. Daarnaast speelt daarbij ook mee dat dit de periode voor het examen is en het van deze (en uiteraard de stage) periode afhangt of ik aan mijn examen mag starten volgende maand. Dit maakt dat overal 2 keer zoveel druk op staat want ik wil het liefst zo snel mogelijk klaar zijn. Als je dan ook nog Fleur heet en al heel gauw bomen op de weg zien die er niet zijn.. Ja dan lukken sommige dingen op een gegeven moment niet meer. En dit is dan ook de reden dat ik heb besloten mijn blog even te laten voor wat het is. Hoe fijn ik het schrijven ook vind en hoe graag ik ook gewoon lekker met mijn blog bezig zou willen zijn; ik kan het gewoon even niet combineren. Mijn hoofd geeft een error en het is gewoon allemaal best wel heel veel. Daarnaast is mijn blog op dit moment het ding dat waar ik het 'minst' voor terug krijg. En met het minst bedoel ik dan niet dat ik het dus niet meer leuk vind maar ik krijg er bijvoorbeeld geen diploma voor. Dus dan kan ik mijn blog beter op een laag pitje zetten dan en mijn focus even op deze laatste paar maandjes school leggen dan op beide. Met andere woorden; ik stop niet maar ik druk dus even de pauze knop in. En voor hoelang dit gaat zijn en of ik tussendoor nog een keertje misschien wel iets met jullie kan en ga delen; dat merken jullie vanzelf. Want ik weet gewoon niet hoe het gaat lopen. Als deze drukke periode er straks op zit ga ik de draad gewoon weer oppakken en stiekem kijk ik daar nu alweer héél hard naar uit! Dankjewel!

1 opmerking

  1. Het is goed om te bekijken wat je 'aankunt' en wat teveel wordt! Veel succes :)

    BeantwoordenVerwijderen